Bol.com увеличава цената на абонамента Select

Съдържание:

Bol.com увеличава цената на абонамента Select
Bol.com увеличава цената на абонамента Select
Anonim

Bol.com повишава цената на Select с двадесет процента. Това изглежда много, но малка извадка от висшата математика показва, че новата цена е 12 евро на година. Така че все още говорите за цена от само едно евро на месец.

В имейл до абонатите, споделен от Tweakers, bol.com ни информира, че увеличението на цената е необходимо поради увеличението на разходите за транспорт и гориво. Важно предимство на Select е, че разходите за доставка също вече не са приложими за ниски суми. Ето защо увеличението на тези разходи също оказва влияние върху цената на Select.

Увеличението на цената ще влезе в сила от 16 август. Клиентите, които се абонират или подновят от този момент нататък, трябва да платят новата цена. В разговор с клиент в Twitter, bol.com ви информира, че ако подновите или станете абонат преди това време, намерението е да платите старата цена от 10 евро за още една година.

Изключителни отстъпки с bol.com Изберете

Абонаментът за bol.com Select може бързо да се изплати. Често има допълнителни отстъпки за членове на Select, така че можете бързо да спестите 10 или 12 евро. Например, в момента вече можете да спестите $5 от предварителна поръчка на Call of Duty: Modern Warfare 2, което се равнява на оставащата цена на най-евтините налични предварителни поръчки.

Популярна тема