Xbox Games Showcase - Коя игра от следващо поколение смятахме, че е акцентът?

Съдържание:

Xbox Games Showcase - Коя игра от следващо поколение смятахме, че е акцентът?
Xbox Games Showcase - Коя игра от следващо поколение смятахме, че е акцентът?
Anonim

Rox - Halo Infinite

За мен има само едно заглавие, което наистина се откроява и това е Halo Infinite. Когато видях изображенията и чух музиката, веднага настръхнах. Изведнъж се почувствах като онази 18-годишна Рокс, която за първи път беше взривена от Halo. Че си мислите: да, това ме прави геймър. Големият отворен свят не ми е необходим. Мисля, че е жалко, че днешните съществуващи франчайзи все повече искат да са в крак с времето. За мен Halo няма нужда от това. Независимо какво ще се случи, искам да играя така или иначе!

Image
Image

Рой - Медиумът и S. T. A. L. K. E. R. 2

За мен трейлърите на The Medium и S. T. A. L. K. E. R. 2 акцента. The Medium ми напомни малко на класически игри на ужасите като Silent Hill, като композиторът очевидно също си сътрудничи. Концепцията за едновременно изобразените светове също изглежда уникална. Да се надяваме, че самата игра не заслужава средна оценка. Изображенията на S. T. A. L. K. E. R. 2 също ми хвана окото, въпреки че никога не съм играл старите игри. Стана ми любопитно за тази поредица заради другия пост-апокалиптичен шутър от изтока: Metro. Ако тази игра стане нещо, определено ще се включа.

Image
Image

Крис - Everwild and Tell Me Why

Особено ми харесаха новите IP адреси. Everwild и Tell me Why, всяка една от тях красиви, оригинални игри. The Gunk от Image & Form също изглеждаше специално. За съжаление никога не съм се чувствал сякаш гледам витрина от следващо поколение, но поне имаше много оригинални идеи! Голям победител в шоуто, що се отнася до мен: Game Pass. Всяка показана игра ще бъде пусната и в тази абонаментна услуга. Microsoft очевидно инвестира сериозно в Game Pass и то с успех!

Image
Image

Theo - Halo Infinite и Fable

Бях продаден точно в началото на представянето на Xbox Series X. Master Chief изглежда по-добре от всякога и каца на изцяло нова планета? Хайде, нямам търпение! Винаги съм имал слабост към игрите Halo. Колко прекрасно е да вземеш тези малки мрънкалки с игла, хаха. Но сериозно, Halo изглежда наистина добре. Трябваше да видя малко повече от играта по време на ексклузивни въпроси и отговори с 343 Industries и това ме развълнува още повече от играта.

В края на Showcase бях приятно изненадан от завръщането на друг франчайз, който някога ме омагьоса. Fable се завръща и е крайно време! Дори има голям шанс това да е рестартиране, ако видя трейлъра като този, но това остава да видим. За мен няма значение, стига да мога да се върна в този магически свят.

Популярна тема