Любимата игра на редакторите от E3 2021

Съдържание:

Любимата игра на редакторите от E3 2021
Любимата игра на редакторите от E3 2021
Anonim

Ралф Легс

Труден въпрос, защото видяхме изненадващ брой силни заглавия, идващи на E3. Все пак мисля, че любимата ми показвана игра е Redfall. Arkane Studios е един от любимите ми разработчици и аз съм луд по кооперативните игри и вампирите. Redfall може да утоли жаждата ми за Vampire the Masquerade - Bloodlines 2 добре в това отношение. Все още не знаем много за играта, но имам чувството, че е хит в процес на създаване.

Luuc ten Velde

Въпреки че E3 2021 не беше чак толкова специално като цяло, има някои игри, които наистина очаквам с нетърпение. И все пак заглавието, което всъщност даде неофициален старт на E3 2021, ме развълнува най-много. Поне това е играта, която затвори Summer Game Fest, а не го отвори. Tiny Tina's Wonderland изглежда наистина страхотно, но наистина няма нищо, което да надмине Elden Ring.

FromSoftware, който се впуска в полуотворен свят с история, написана от Джордж Р. Р. Мартин? Не можете да кажете не на това! Въпреки че никога не съм бил най-големият фен на Souls заглавията, това несъмнено е играта, която очаквам с най-голямо нетърпение. Геймплеят на FromSoftware винаги е стабилен въпреки трудността и това е едно от най-добрите студия, когато става въпрос за проектиране на света. Elden Ring е игра, в която искам да се потопя напълно, така че вече броим дните.

Image
Image

Крис Боърс

Моята любима E3 игра, намирам това за доста трудно. Дойде толкова много забавление, от брилянтни независими игри от Devolver или Guerilla Collective до впечатляващи актуализации от големи игри като Halo Infinite. Особено ми хареса Redfall, но за съжаление все още не видяхме никакви кадри от играта, така че все още не знам какъв вид игра трябва да бъде това.

Това, което наистина очаквам с нетърпение, са Пазителите на Галактиката. Много колоритна приключенска игра от трето лице, която също изглежда като наративна и въпреки че запазва хумора, който характеризира филмите, това ми харесва. Фактът, че играта ще бъде пусната тази година, разбира се, е голям плюс!

Мари Стас

За мен Forza Horizon 5 открадна шоуто. Играта получи обширен трейлър, което ме накара да съм любопитен за повече. Мексико наистина изглежда като идеално място за поредицата и новообсъжданите функции също звучат обещаващо. Надявам се играта наистина да покаже силата на Xbox Series X с хубави визуализации и добро представяне. Много хубаво, че играта ще бъде пусната тази година и също веднага на Game Pass. Ще ме намерите в Мексико на 9 ноември, ако ме потърсите!

Image
Image

Ричард Веруей

Не съм гледал всички прессъображения от началото до края и сега трябва тихо да прочета какво е казано. Трябва да кажа, че съм разочарован от интересни издания. От друга страна, студиата предпочитат да изчакат, докато наистина имат какво да кажат, отколкото да направят Take Two и да губят време в бърборене на глупости.

Ако мога да избера една игра от нея: STALKER 2: Heart of Chernobyl. Да, знам, изображенията на „геймплей“в трейлър винаги са много по-хубави от финалната реалност (кашлица No Man's Sky кашлица), но все пак; стабилната дата на пускане на играта, която очаквах с нетърпение повече от 10 години, компенсира много. И тогава това ограничено издание с контейнера за артефакти… уф! И ах, дори и да разочарова при стартирането; модераторите също издигнаха оригиналните игри на STALKER до феноменални нива, така че не се притеснявайте за това!

Брам Вос

Мисля, че моят E3 убиец ще бъде Metroid Dread, като истински фен на Nintendo бях на седмото небе през целия Nintendo Direct, но с франчайзи като Metroid или Zelda съм напълно поразен. Въпреки че геймплеят на Breath of the Wild 2 е фантастичен, Metroid Dread вече е зад ъгъла и нямам търпение най-накрая да играя продължението на Fusion.

Image
Image

Роланд Янсен

Разбира се, очаквам да кажа Battlefield 2042, защото новата игра от DICE отново изглежда много гладка и нямам търпение да се върна на бойното поле през октомври. Все пак това не е любимата ми игра на E3, защото това заглавие е за друга игра, която видяхме на шоуто на Xbox и Bethesda. Тогава, разбира се, говоря за Forza Horizon 5. Предишната част беше лесно любимата ми състезателна игра на всички времена и след като видях изображенията на новата част, веднага се влюбих.

Нямам търпение да се потопя в пустошта на Мексико с голяма колекция от красиви коли, за които никога няма да ми стигнат парите през живота ми. Надявам се, че Playground Games отново могат да доставят произведение на изкуството, поне на графично ниво вече е доста добро.

Маркъс Таленс

Най-добрата E3 игра за мен беше Metroid Dread и някак си това малко ме изненадва. Очаквах да дам тази заслуга на Breath of the Wild 2, дори и в случай на хубаво разкриване на Metroid. Не ме разбирайте погрешно, новият трейлър на Breath of the Wild 2 е страхотен и наистина очаквам с нетърпение тази игра. Но това беше игра, за която вече знаехме, че съществува и за която всъщност вече не знаем толкова много.

Metroid Dread, от друга страна, беше почти идеалното съобщение. Това беше повече от разкриването на 2D Metroid игра. Това беше потвърждение, че 2D Metroid е все още жив извън римейковете. Добавете към това факта, че най-накрая получаваме продължение на Fusion, отдавна мъртвият проект Dread най-накрая се реализира, а играта изглежда фантастично и трябва да излезе тази година и имате най-доброто съобщение, което Nintendo е правил тази година.

Тео Вебер

Моят E3 убиец категорично обявява нова игра Final Fantasy, Stranger of Paradise: Final Fantasy Origins. Като фен на франчайза, това беше играта, която ме изненада най-много на пресконференцията на Square Enix. Когато видях първите изображения, не знаех каква игра е. Само когато внезапно видях Бомба да минава, стотинката падна. Когато видях Garland, знаех, че това ще бъде нова игра Final Fantasy и вече бях във влака на рекламите!

Рокс ван дер Хелм

Съмнения, съмнения. Back 4 Blood или Redfall? Наистина харесвам кооперативните игри. Но не, отивам на STALKER 2. Тази атмосфера наистина ме привлече. Харесвам неща от Източния блок и тогава това пасва точно. Има нещо автентично в него и не предизвиква усещане за това, правено ли е там, което започвам да получавам все повече и повече с игрите. Така че дайте ми Stalker 2!

Препоръчано: