Call of Duty Vanguard и Warzone Сезон 2 се забавят поради проблеми

Съдържание:

Call of Duty Vanguard и Warzone Сезон 2 се забавят поради проблеми
Call of Duty Vanguard и Warzone Сезон 2 се забавят поради проблеми
Anonim

Напоследък виждаме все по-забележителни проблеми в Call of Duty Vanguard и Call of Duty Warzone. Например, кожите правят играчите невидими, а леко модифициран перк осигурява пълен имунитет срещу огън. Играчите явно са недоволни от състоянието на играта.

В резултат на това Raven Software и Sledgehammer Games решиха да отложат старта на Сезон 2 за Call of Duty Vanguard и Warzone. Студията направиха това чрез изявление в Twitter. Фокусът първо ще бъде върху оптимизирането на геймплея и гарантирането, че игрите са възможно най-балансирани. Новата премиерна дата за сезон 2 е 14 февруари 2022 г.

Актуализацията на Vanguard причинява проблеми

Технически проблеми се появиха в играта от пускането на Call of Duty Vanguard и с всяка корекция на грешка изглежда има нов проблем. Пускането на Vanguard също е в основата на проблемите в Call of Duty Warzone.

Кралската битка шутър всъщност е свързана от Activision с най-новата игра в основната поредица на Call of Duty. Ето защо наскоро стартира актуализацията на Pacific, която въвежда изцяло нова карта, както и оръжия и превозни средства от Втората световна война. Оттогава Warzone е пълна само с грешки и други технически проблеми. Трябва да се надяваме за играчите, че Raven Software и Sledgehammer Games наистина ще успеят да премахнат всички бъгове в играта през следващия период.

Също така не помага, че Activision реши да съкрати значителна част от екипа за осигуряване на качеството на Raven Software, органът, отговорен за проследяването на всички грешки. Впоследствие други тестери решиха да стачкуват.

Популярна тема