Game Mania се обажда за предварителни поръчки за PS5

Съдържание:

Game Mania се обажда за предварителни поръчки за PS5
Game Mania се обажда за предварителни поръчки за PS5
Anonim

На 12 януари стана ясно, че Nedgame е започнала да изпраща първите имейли за предварителните поръчки за PS5, направени през ноември. Междувременно изглежда, че Game Mania също е започнала да контактува. Клиентите ще се обаждат от Game Mania относно предварителни поръчки за PS5, направени през или преди юни 2020 г.

Techtastic заявява, че идеята е клиентите да плащат преди конзолата да бъде доставена. PlayStation 5 трябва да бъде доставен през седмица 4 според текущата информация. Това е седмицата от 25 януари до 31 януари 2021 г.

Image
Image

Предварителни поръчки за PS5 на дребни и дребни

Досега предварителните поръчки за PS5 се изпълняват бавно. С пускането скоро стана ясно, че предварителните поръчки хвърчат през гишето като топъл хляб. Недостигът възниква многократно, което прави конзолата трудна за влачене в продължение на векове.

Една от причините за това е, че скалперите изкупуват конзолите, когато станат налични. В резултат на това много клиенти пропускат конзолата и могат да стигнат до нея само чрез скалпери на абсурдна цена. Все още не е ясно кога PlayStation 5 ще бъде достъпна за по-широка аудитория чрез пълно попълване на запасите от PS5. Веднага щом това се случи, скалперите са като че ли отстранени, тъй като абсурдните цени вече не са необходими.

Популярна тема