Скоро ще вземете отново игри с щракване & събирайте в Game Mania

Съдържание:

Скоро ще вземете отново игри с щракване & събирайте в Game Mania
Скоро ще вземете отново игри с щракване & събирайте в Game Mania
Anonim

Game Mania току-що обяви това в Twitter. Преди известно време правителството обяви, че вземането от магазините е разрешено отново от 10 февруари 2021 г. и Game Mania с радост се съгласява с това. Игрите трябва да бъдат поръчани предварително в уеб магазина, но след това могат да бъдат взети физически от някой от клоновете на Game Mania. Същото важи и за предварителните поръчки. Така че просто ровене из рафтовете все още не е опция. Това ще трябва да се направи онлайн за момента.

Под туита на Game Mania:

Как работи Click & Collect взимането в Game Mania?

Купуването на игрите с click & collect в Game Mania работи точно като поръчка онлайн. Купувате вашата игра, конзола или стока онлайн и избирате клон на Game Mania, откъдето искате да я вземете. След това ще получите SMS и имейл, че поръчката ви е обработена. След като го получите, можете да вземете поръчката си 4 часа по-късно.

Последното правите на входа на магазин Game Mania, на безопасно разстояние от служителя и според корона мерките. По този начин не се налага да се справяте с разходите за доставка и получавате вашата игра или друга поръчка много по-бързо.

Хората, които са поръчали предварително PS5, скоро ще могат да вземат конзолата от близките клонове на Game Mania. Game Mania ще информира всички по телефона, когато конзолата е отново на склад. По това време все още можете да посочите коя версия искате и след това можете бързо да вземете вашата конзола на място или да я получите до дома си. Засега не можете да направите резервация за PS5 в Game Mania. Освен това не е сигурно дали тази година ще има безплатни акции.

Можете да вземете поръчката си само в работното време на клоновете на Game Mania. Те могат да бъдат прочетени тук. Game Mania създаде и специална страница, където можете да прочетете отново метода click & collect и мерките.

Популярна тема