Ето защо Морбиус беше отложен отново

Съдържание:

Ето защо Морбиус беше отложен отново
Ето защо Морбиус беше отложен отново
Anonim

Morbius вече е отлагано седем пъти. Разработването на филма започва още през 2017 г., когато Бърк Шарплес и Мат Сазама изпращат своя сценарий на филмовото студио. Филмът трябваше да излезе този месец, но наскоро беше преместен за април 2022 г. Причината за това забавяне, според Deadline, не е да попречи на успеха на Spider-Man: No Way Home. Понастоящем филмът на Marvel представлява 12 процента от приходите в бокс офиса на САЩ през 2021 г.

Това не е първият път, когато Morbius е отложен за голям филм на Marvel. Миналия януари Sony също избра да пусне Venom: Let There Be Carnage през октомври, премествайки Morbius в началото на 2022 г. Сега изглежда, че Sony е приложила същата стратегия към No Way Home, което означава, че този филм може да спечели повече.

Въпреки цялото забавяне, феновете изглеждат повече развеселени, отколкото притеснени от забавянето. Много теории се създават около филма, особено след като Sony продължава да разкрива все повече проекти за Спайдърмен около злодеи. В допълнение, феновете също смятат, че филмът е отложен, за да могат да добавят Spider-Man на Андрю Гарфийлд към филма.

Лешоядът на Майкъл Кийтън в Морбиус

Все още не е ясно дали Morbius ще бъде свързан с MCU, но има много намеци за MCU. Във втория трейлър на филма Venom видяхме Oscorp Tower и The Daily Bugle. В допълнение, Майкъл Кийтън също ще се завърне като Лешояд. Филмът е планиран да излезе през април.

Популярна тема