Някои нови игри за PS Plus изтичат много бързо

Съдържание:

Някои нови игри за PS Plus изтичат много бързо
Някои нови игри за PS Plus изтичат много бързо
Anonim

Който отиде на новия PS Plus, ще види раздел с Последен шанс за игра. В момента има два мача между тях. Отнася се за Shadow Warrior 3 и Syberia. Първият има дата на изтичане, определена за 5 юли, докато Syberia все още може да се играе до 19 юли.

След това заглавията ще бъдат извадени от разпространение и вече няма да могат да се играят безплатно. След това трябва да закупите игрите отделно в PlayStation Store. Новият PS Plus работи с ротационна оферта. С течение на времето игрите винаги ще изчезват от каталога, който съдържа повече от 400 игри.

Все още е малко неясно дали вече не можете да играете игрите, които имат срок на годност, ако бъдат премахнати от разпространение. Често задаваните въпроси за PS Plus гласят, че играчите могат да играят игрите, „стига да сте активен абонат“.

Image
Image

Вече изтекоха нови PS Plus игри за Essential

Това не означава, че игрите просто изчезват. Постоянно ще се добавят нови игри. Кои са те, се съобщава редовно от Sony. Тъй като услугата току-що стартира, ще мине известно време, преди да чуем следващата селекция.

Това, което знаем е, че следващата партида от PS Plus Essential игри идва скоро. Безплатните PS Plus игри, които можете да добавите към каталога си, вече са изтекли за юли. Има три нови игри, планирани за следващия месец, които можете да добавите безплатно към своя PSN акаунт.

Популярна тема