Battlefield 2042 Сезон 1 е отложен поради проблеми

Съдържание:

Battlefield 2042 Сезон 1 е отложен поради проблеми
Battlefield 2042 Сезон 1 е отложен поради проблеми
Anonim

След като напоследък Battlefield 2042 беше често в новините с различни проблеми, DICE ви уведоми какво предстои. В изявление в Twitter разработчикът публикува, че студиото планира да "върне играта на най-високото ниво, което очакваме."

DICE продължава изявлението със съобщението, че Сезон 1 на Battlefield 2042 следователно се отлага:

Изключителен пакет след бъгове и проблеми

Battlefield 2042 има много проблеми напоследък, играта е пълна с грешки и проблеми и разработчикът вече се извини за това. Въпреки че EA и DICE са заети с отстраняването на всички проблеми, играта и базата от играчи страдат от недостатъците на играта.

По-дълга публикация беше публикувана на официалния уебсайт на EA, описваща редица актуализации, които екипът иска да внедри възможно най-скоро. Пример за това е много търсеното табло с резултати. Работи се и върху подобрена страница на профила, така че играчите да могат по-добре да следят как се справят на бойното поле.

Хората, закупили Gold или Ultimate издание на играта, ще получат безплатно „Steadfast Exclusive Legendary Bundle“. В този пакет е включена кожа на специалист, кожа на оръжие, кожа на превозно средство и др. След многото бъгове и проблеми, броят на играчите на Battlefield 2042 намаля значително. Все пак всички корекции на грешки и прозрачността от DICE и EA предлагат известна надежда за бъдещето на франчайза.

Популярна тема