„Ексклузивното за Xbox отложено за 2023 г.“

Съдържание:

„Ексклузивното за Xbox отложено за 2023 г.“
„Ексклузивното за Xbox отложено за 2023 г.“
Anonim

Миналата година играта Contraband беше представена в Xbox и Bethesda E3 Showcase. Въпреки че беше казано малко за играта, тя вече имаше година на издаване: 2022. Това сега изглежда само 2023.

Според Jez Corden от Windows Central, Contraband вече няма да бъде пуснат през 2022 г. Той каза това в подкаста за Xbox Two. За съжаление, той не предостави повече подробности, така че не е ясно, например, дали играта сега е планирана за началото на 2023 г. или по-късно.

Изглежда възможно скоро да чуем повече. Твърди се, че Xbox планира да проведе няколко големи витрини, включително една по време на E3 2022, ако това събитие се проведе. Разбира се също така е възможно Contraband да пропусне E3 поради закъснението.

Какво е контрабанда?

Contraband се разработва от Avalanche Studios. Вероятно познавате това студио от поредицата Just Cause. Avalanche също допринесе за Rage 2. Не се знае много за Contraband, освен че ще бъде кооперативна игра с отворен свят.

Като се има предвид заглавието на играта, изглежда вероятно играчите да трябва да пренасят контрабандно неща. За съжаление все още не е показан геймплей, така че ще трябва да имаме търпение за по-конкретна картина на играта.

Популярна тема