„Ексклузивното пускане на PS5 може да се забави“

Съдържание:

„Ексклузивното пускане на PS5 може да се забави“
„Ексклузивното пускане на PS5 може да се забави“
Anonim

В последния епизод на XboxEra Podcast, Ник Бейкър казва, че е научил, че Forspoken може да се премести към 2023 г. Просто зависи от друга игра. Square Enix ще премести Forspoken само ако и когато е сигурно, че Final Fantasy XVI може да излезе тази година.

Все още няма дата за най-новата част от поредицата Final Fantasy, но според продуцента на играта тя е във финалната фаза на разработка. Ако тази фаза иска да се изглади малко, освобождаването тази есен не изглежда невъзможно. В този случай Forspoken получава още малко време, за да се появи в оптимално състояние.

За какво е Forspoken?

В Forspoken играете като Фрей Холанд, млада жена, която е транспортирана от Ню Йорк във фантастичния свят на Атия. Тя използва магически сили, за да се прибере у дома. В допълнение, тя наистина има проблеми с редица тирани, които управляват Атия.

В момента Forpsoken е планиран за пускане на 11 октомври тази година. Играта ще остане ексклузивна за PS5 и PC в продължение на две години. Square Enix все още не е потвърдила дали играта наистина ще отстъпи място на Final Fantasy XVI.

Препоръчано: