Halo Infinite co-op и Forge отново отложени

Съдържание:

Halo Infinite co-op и Forge отново отложени
Halo Infinite co-op и Forge отново отложени
Anonim

Сапунената опера около режима Forge и кооперативната кампания за Halo Infinite продължава. Почти година след старта на играта и двата режима все още не са стартирани. Разработчикът 343 Industries вече има нова дата на пускане за съвместна работа, forge все още няма конкретна цел.

Кооперативният режим вече трябва да бъде пуснат на 8 ноември, заедно със зимната актуализация за Halo Infinite. Разработчикът изясни това в нова публикация в блог с модифицирана пътна карта. Причина за забавянето не е посочена, но наскоро имаше бета тест, където вероятно са се появили редица проблеми. Режимът на разделен екран за кооперация е напълно премахнат от студиото.

Forge допълнително отложено отново

Режимът Forge също получи актуализация от 343 Industries, но не по положителен начин. Намерението беше редакторът на нивата да се появи за играта тази година, но това няма да се случи отново. Forge е отложен за някъде през 2023 г., но бета тестът предстои следващата зима.

Кампанията за един играч Halo Infinite беше пусната през декември 2021 г., веднага след стартирането на мултиплейър. По това време 343 Industries вече съобщиха, че co-op и Forge ще се появят по-късно за заглавието, но тогава целта беше още няколко месеца след пускането. Така че е разочароващо за феновете, че сега трябва да чакат още повече.

Популярна тема