Топ 10 на най-добрите трейлъри за геймплей на E3 2021

Съдържание:

Топ 10 на най-добрите трейлъри за геймплей на E3 2021
Топ 10 на най-добрите трейлъри за геймплей на E3 2021
Anonim

Виждахме много геймплей трейлъри за игри, които излизат в близко бъдеще на E3 2021. Разбира се, искате да знаете кои трейлъри наистина не бива да пропускате, затова направихме топ 10 на най-добрите трейлъри за геймплей на E3 2021. По този начин ще знаете кои игри да държите под око през следващата година.

Riders Republic

Новата мултиплейър игра от Ubisoft, която се върти около екстремни спортове, успя да ни разглези отново това E3 с готин трейлър, който съчетава геймплей с някои кинематографични изображения. Особено частта, в която събаряте планина с планински велосипед от първо лице, ще задоволи много хора, които обичат екстремните спортове. Играта ще бъде пусната на 2 септември и ще ни потопи в огромен отворен свят, пълен с приключения.

S. T. A. L. K. E. R. 2: Сърцето на Чернобил

Почиваме си от ярките цветове на Riders Republic и се потапяме в суровия свят на S. T. A. L. K. E. R. 2. Шутърът за оцеляване, чието действие се развива в района на Припят, се завръща с чисто нов двигател и визуалните ефекти отново са празник за очите. Със сигурност хората, които имат топли сърца за серията Metro или Escape from Tarkov, несъмнено ще поставят този трейлър сред топ 10 на най-добрите трейлъри за геймплей E3 2021. Макар и само за особено красивата среда на разрушения Припят. От 28 април 2022 г. можем да се върнем към работа с оцеляването в радиоактивната пустиня.

Age of Empires IV

Имаше и на какво да се насладят на E3 2021 за феновете на RTS жанра. Едно от най-големите заглавия, които видяхме от този жанр, разбира се беше Age of Empires IV, продължението на почти 16-годишната Age of Empires III. Много фенове чакаха това продължение от известно време и след като видяха изображенията, то несъмнено отново ще се сърди сред фанатичните RTS играчи. Играта ще бъде пусната през есента на 2021 г.

Пазителите на галактиката

Square Enix откри своята презентация със специално съобщение. Eidos Montréal работи върху игра Guardians of The Galaxy и тъй като играта вече е пусната на 26 октомври, веднага бяха показани прилични десет минути игра. В играта вие ще влезете в обувките на Peter 'Star-lord' Quill и ще придружите Guardians of The Galaxy в техните приключения. Новата игра несъмнено заслужава място сред топ 10 на най-добрите трейлъри за геймплей на E3 2021.

Metroid Dread

След като новата 2D игра Metroid беше обявена на Nintendo Direct, бяхме почерпени с допълнителен геймплей в Treehouse сесията на Nintendo. За феновете на франчайза да видят Metroid Dread, представен на E3 2021, без съмнение беше радост, но може да сте пропуснали обширния геймплей. Определено си струва да погледнете назад, преди да можете да започнете с играта на 10 октомври.

Halo Infinite

Halo Infinite за щастие беше показан отново на презентацията на E3 2021 на Xbox и Bethesda. Този път акцентът беше наистина ясно върху мултиплейъра, който ще бъде безплатен за игра за всички, и трябва да видим някои кадри от играта, които ще накарат сърцата на много фенове на Halo да бият по-бързо. Все още не сме получили конкретна дата на пускане, но можем да очакваме играта около празниците. Дотогава трябва да се насладим на този трейлър от топ 10 на най-добрите трейлъри за геймплей на E3 2021.

Rainbow Six Extraction

В Ubisoft Forward, в допълнение към Riders Republic, трябва да видим геймплей от друго заглавие, което трябва да излезе скоро. След това, разбира се, говорим за Rainbow Six Extraction, новата кооперативна стрелба във вселената на Tom Clancy's Rainbow Six. В новата игра трябва да се биете с мистериозни извънземни и да поддържате различните членове на екипа на Rainbow Six живи с вашите приятели. Новата игра ще бъде пусната на 16 септември и можете да дадете всичко от себе си.

Forza Horizon 5

Forza Horizon 5 печели място в топ 10 на най-добрите геймплей трейлъри за E3 2021 само въз основа на особено красивата графика, която демонстрира. Новата игра от конюшнята на Playground Games ще се развива в пустошта на Мексико, което разбира се предоставя огромно разнообразие от среди. В допълнение, вероятно ще има повече от достатъчно коли в играта, за да направи всеки автомобилен ентусиаст ентусиазиран. Играта ще бъде пусната на 9 ноември.

Марио + Rabbids Sparks of Hope

Трябва да видим новата игра Mario + Rabbids както в Ubisoft Forward, така и в Nintendo Direct. Продължението на популярната Mario + Rabbids Kingdom Battle ще бъде пуснато на Nintendo Switch през 2022 г. Все пак виждаме в трейлъра на геймплея, че са направени някои нововъведения. Сега имате много повече свобода да се разхождате и да надхитрявате враговете си.

Battlefield 2042

В топ 10 на най-добрите геймплей трейлъри за E3 2021 не можем да забравим Battlefield 2042. Новият шутър от DICE изглежда се връща към ядрото на Battlefield с множество чисто нови възможности в геймплея. Разбира се, има и редица режими за новата игра, които очакваме с нетърпение. От 22 октомври можете отново да влезете на бойното поле с приятелите си.

Най-добрите трейлъри за геймплей на E3 2021

Разбира се, имаше още много трейлъри за гледане на E3 2021, но за съжаление не всички от тях включваха игра. Все пак видяхме какво да очакваме през следващата година, дори ако E3 тази година може да е малко разочарование. Да се надяваме, че следващата година отново ще изживеем спектакъла на E3.

Популярна тема