Най-добрите FPS игри за 2022 г., които да очакваме с нетърпение

Съдържание:

Най-добрите FPS игри за 2022 г., които да очакваме с нетърпение
Най-добрите FPS игри за 2022 г., които да очакваме с нетърпение
Anonim

За този списък с най-добрите FPS игри за 2022 г., които да очакваме с нетърпение, сме изброили конкретно игрите, които действително ще се появят през 2022 г. Игрите са официално планирани да бъдат пуснати през 2022 г. Дори и да е само неясна 2022 г., игрите са валидни за този списък, така че нека започнем бързо.

5. Rainbow Six Extraction

Започваме този списък с играта, която изглежда и най-бърза, която е Rainbow Six Extraction. Новият тактически шутър на Ubisoft стартира на 20 януари на почти всяка платформа (с изключение на Switch). В играта можете да се биете сами или с до двама други играчи срещу извънземни, които нападат Земята, и всичко това в FPS вида, с който сте свикнали от Rainbow Six Siege.

И все пак причината за петото място е лесна за оправдаване. Самата Ubisoft не изглежда да има голямо доверие в играта, като се има предвид, че играта може да се играе на Xbox Game Pass от ден 1. Разбира се, това означава, че в резултат на това играта ще достигне до по-широка аудитория от първия ден, какъвто беше случаят с Outriders миналата година. Този пример обаче също не беше добре приет и затова има някои опасения.

Image
Image

4. Redfall

Четвърто място отива при Redfall, голямата нова игра на Arcane Texas, планирана за Xbox Series X това лято. Играта предлага кооперативно изживяване за четирима приятели, които се изправят срещу вампири. Ако не ви се иска, можете да играете играта и сами, разбира се. Играта е проектирана като шутър от първо лице с елементи на приключенска игра.

Добавете към това кооперативния елемент и играта вече прилича малко на игрите Borderlands. Все пак това твърдение може да е малко преждевременно, защото много повече подробности за играта все още не са обявени. Това е и причината играта да е на четвърто място в този списък.

Image
Image

3. ПРЕСЛЕДВАЧ. 2 Сърцето на Чернобил

Бронзът в този списък с най-добрите FPS игри за 2022 г., които да очакваме с нетърпение, отива при Stalker 2 Heart of Chernobyl. Докато предишните две заглавия съдържат кооперативни елементи, това заглавие от разработчика GSC Game World е само игра за един играч, която е пълна с елементи на сървайвъл хорър. Досега играта беше малко под радара, но когато играта излезе на 28 април, тази игра изглежда започва да изумява.

Например, играта работи на Unreal Engine 5 и геймплеят тук-там напомня на Fallout. Вместо пост-апокалиптичен свят, вие изследвате само района около Чернобил и има много мутирали същества. Ако тази стрелба се чувства толкова страхотна, колкото и изглежда добре, Stalker 2 определено обещава да бъде един от най-добрите шутъри на годината.

Image
Image

2. Страните на чудесата на малката Тина

Среброто отива за Tiny Tina's Wonderlands, разклонението на игрите Borderlands. Играта Tiny Tina се основава на Borderlands 2 Assault on Dragon's Keep DLC и поставя Tiny Tina начело на историята. Тина има готова нова история, за да следвате стила на Dungeons & Dragons. Това означава още по-луди врагове, но с ръба на фантазията и магията.

Co-op, разбира се, ще бъде там, както локално, така и онлайн, точно както всяко заглавие на Borderlands. Освен това, подобренията, които бяха добавени към Borderlands 3, присъстват и в Tiny Tina's Wonderlands. Всички съставки изглежда са готови за едно фантастично заглавие и за щастие не се налага да чакаме дълго за издаването. Играта ще бъде пусната на 25 март.

Image
Image

1. Dying Light 2

И все пак има само едно заглавие, което може да вземе короната и засега го даваме на Dying Light 2. Новата игра на Techland е насрочена за 4 февруари 2022 г. и най-накрая е готова след много забавяния преди пускането. Тези забавяния се дължаха отчасти на COVID-19, но също и на постоянните разширения, които екипът правеше вътрешно в играта.

Dying Light 2 се развива в така наречените модерни тъмни векове, където зомбитата са превзели света. Останалите живеят като в Средновековието, но с модерни оръжия. И все пак краят на света изглежда по-близо от всякога.

На едно от последните места в света конфликтите изглежда излизат извън контрол. От вас зависи да спасите безопасната зона и всичко това, докато оцелявате срещу зомбитата. Вие правите това чрез комбинация от стрелба със специални стрелки и много действие на писта. Не е нужно да правите това сами, защото Dying Light 2 може да се играе и с двама до четирима играчи.

Популярна тема