STALKER 2 обявен, идва през 2021 г

Съдържание:

STALKER 2 обявен, идва през 2021 г
STALKER 2 обявен, идва през 2021 г
Anonim

Дългоочакваното продължение на поредицата трябваше да излезе по-рано през 2012 г. Въпреки това, поради проблеми с парите, украинското студио обяви същата година, че разработката на STALKER 2 е спряна. Сега изглежда, че най-накрая ще има продължение, но феновете ще трябва да бъдат търпеливи известно време.

STALKER 2 обявен за 2021

2021 година може да се прочете на уебсайта на STALKER 2. Въпреки че единственото нещо, което GSC Game World пусна е, че "компанията в момента работи върху STALKER 2", най-вероятно това е годината, в която играта ще бъде пусната.

Между другото, това не е втората част от поредицата; STALKER: Shadow of Chernobyl, Clear Sky и Call of Pripyat предшестваха STALKER 2 през 2007, 2008 и 2009 съответно. Предишните части се появиха само за компютър, въпреки че студиото посочи през 2007 г., че ще разработва игри и за Xbox. Все още нищо не се знае за платформите, на които ще се появи STALKER 2.

По пътя около Чернобил

Награждаваните игри STALKER са шутър от първо лице, игри с отворен свят и игри на ужасите за оцеляване. Голяма колекция от жанрове в едно. Игрите досега се провеждат в и около Чернобил, където се случи ядрена катастрофа през 1986 г., последвана в играта от втора през 2006 г.

В игрите играчът се опитва да оцелее насред агресивни мутанти и радиацията, оставена след ядрените бедствия. Серията STALKER беше похвалена за своята атмосфера и сюжет и изключително детайлните технически елементи в играта.

Популярна тема