Нови изображения, споделени от Stalker 2

Съдържание:

Нови изображения, споделени от Stalker 2
Нови изображения, споделени от Stalker 2
Anonim

Войната в Украйна има сериозни последици в световен мащаб. Но последиците от войната са видими и в по-малко значим мащаб. Например GSC Game World, украинският разработчик на Stalker 2, трябваше да отложи тази игра за следващата година, докато всъщност вече беше планирана за 2022 г.

Разработката на Stalker 2 е преместена в Чехия, където несъмнено е много по-безопасно да се работи. Затова чуваме по-често официална актуализация за играта. Сега GSC Game World сподели някои нови кадри от играта.

Трио от екранни снимки на Stalker 2 могат да се видят в официалния Twitter акаунт на Stalker. Не можете да видите как протича играта, но има определена атмосфера, която ясно може да се усети. Можете сами да разгледате кадрите по-долу, а GSC Game World също пусна връзка, където можете да видите кадрите във висока разделителна способност.

Кога излиза Stalker 2?

Както споменахме, Stalker 2 се забави доста. Играта трябваше да бъде пусната през април, но беше отложена от GSC Game World, за да направи играта още по-добра. В крайна сметка студиото беше принудено да премести играта до 2023 г., но разработчикът все още не е успял да предостави по-точен период на пускане.

Популярна тема