Актуализация - Официално: Пускането на STALKER 2 е отложено за края на 2022 г

Съдържание:

Актуализация - Официално: Пускането на STALKER 2 е отложено за края на 2022 г
Актуализация - Официално: Пускането на STALKER 2 е отложено за края на 2022 г
Anonim

Актуализация - Отлагането на STALKER 2 е официално потвърдено

Не се наложи да чакаме дълго за официално потвърждение от GSC Game World. Разработчикът обяви в изявление, че пускането на STALKER 2: Heart of Chernobyl ще бъде отложено за 8 декември 2022 г.

Оригинална публикация

От 2010 г. феновете на поредицата STALKER чакат нова част от франчайза. Тази година най-накрая трябва да дойде това време с излизането на STALKER 2: Heart of Chernobyl. Миналата година на E3 беше обявено, че играта ще бъде пусната на 28 април, но феновете може да трябва да изчакат още малко.

Според украинския YouTuber Oldboi, играта ще бъде отложена за есента на 2022 г. Той съобщава това в ново видео. Oldboi твърди, че отлагането ще бъде обявено в предстояща актуализация на STALKER 2 от разработчика GSC Game World. Не за първи път YouTuber пуска слухове за играта, които по-късно се оказват верни. Така че е много възможно STALKER 2 наистина да бъде отложен скоро.

Изследване на Чернобил в следващо поколение

Новата игра STALKER изглежда ще бъде амбициозен проект. Новото заглавие на GSC Game World се прави с Unreal Engine 5 и ще бъде пуснато само за PC и Xbox Series X/S. В момента няма официално обявено издание за PlayStation 5, но според предишни слухове, тази версия също е в процес на разработка. След това версията за PS5 трябва да бъде пусната в края на 2022 г. или началото на 2023 г.

В STALKER 2: Heart of Chernobyl играчите отново ще могат да изследват Чернобил и околностите. Регионът е превърнат от цялата ядрена енергия само в ад на земята, но мутирали чудовища и ядрени бури. Само в Чернобил също се съхраняват много ценности, което привлича много търсачи на съкровища, включително главния герой.

Тази публикация е актуализирана на 12 януари 2022 г.

Популярна тема