Разработката на STALKER 2 е спряна поради война в Украйна

Съдържание:

Разработката на STALKER 2 е спряна поради война в Украйна
Разработката на STALKER 2 е спряна поради война в Украйна
Anonim

Компанията е базирана в столицата на Украйна, Киев, която е многократно атакувана от началото на войната. Феновете изразиха своите опасения за студиото от миналата седмица. Видеото, публикувано от компанията, е отговор на това.

Във видеото GSC Game World обяснява, че миналата седмица е работил върху видео за заснемане на движение, за да покаже на феновете как се правят кътсцените в играта. „Миналата седмица беше преди години“, казва студиото във видеото. „Страната ни отново е принудена да се бори за съществуването си. Изглежда, че това е цената на свободата.”

„Това видео е нашият отговор на въпроса „как си?“, продължава видеото. „Сега се стремим да помогнем на нашите служители и техните семейства да оцелеят.“Студиото посочва, че развитието на играта е изтласкано в кулоарите. „Но със сигурност ще продължим. След победата. Слава на Украйна.”

Забележка: видеото показва образи от войната, които могат да се преживеят като шокиращи.

Дата на издаване STALKER 2

STALKER 2 трябваше да излезе през декември тази година за PC и Xbox Series X/S. Не е известно дали това все още е така, но може да се предположи, че играта ще има известно забавяне.

Популярна тема