Актуализация - God of War Ragnarok не е отложен за 2023 г

Съдържание:

Актуализация - God of War Ragnarok не е отложен за 2023 г
Актуализация - God of War Ragnarok не е отложен за 2023 г
Anonim

Актуализация - God of War Ragnarok не се забавя

След съобщението, че днес няма да бъде публикувана нова информация относно God of War Ragnarok, много фенове стигнаха до заключението, че играта ще бъде отложена. Според режисьора Кори Барлог, това просто не е така, казва той чрез Twitter.

Оригинално съобщение:

Изглежда Sony е променила плановете си този месец. Редица добре известни, надеждни вътрешни лица изтекоха, че датата на излизане на God of War ще бъде разкрита на 30 юни. Играта дори ще заеме централно място в собственото си състояние на игра.

Въпреки това продължаваше да излиза съобщение за състояние на игра. Денят на страшния съд вече настъпи и вече знаем със сигурност, че датата на излизане на God of War няма да бъде разкрита днес. Това става ясно от бившия директор на God of War Кори Барлог.

Barlog отговори на съобщение, в което се посочва, че датата на излизане на God of War Ragnarok ще бъде разкрита на 30 юни с ясен език. Отговорът на Барлог беше просто не. Вижте туита по-долу.

God of War Ragnarok датата на издаване непроменена?

Фактът, че датата на излизане на играта не е обявена днес, накара феновете да спекулират, че играта все пак може да бъде отложена до 2023 г. Известният вътрешен човек Джейсън Шрайер само заявява, че това не е така. Чрез неговите източници в студиото, играта просто ще бъде пусната на датата, която вече е планирана вътрешно, през 2022 г.

Също така, обявяването на датата на излизане на God of War Ragnarok всъщност беше планирано за 30 юни, според Шрайер. Това щеше да бъде изтрито съвсем наскоро въз основа на туита на Барлог. Не е ясно кога можем да очакваме новини за играта.

Тази публикация е редактирана на 30 юни 2022 г.

Популярна тема