God of War Ragnarok се промени в последната минута

Съдържание:

God of War Ragnarok се промени в последната минута
God of War Ragnarok се промени в последната минута
Anonim

Преди датата на излизане на God of War Ragnarok да бъде официално разкрита, имаше едно особено популярно предположение сред феновете. Мнозина смятаха, че играта ще излезе на 11 ноември. Тази дата падна добре между другите дати на пускане на Sony и също беше в петък, денят, когато игрите на Sony често излизат.

Изглежда, че тази дата наистина е била планирана доста късно. В деня, в който предварителните поръчки за играта бяха пуснати на живо, PlayStation отново туитна трейлъра с датата на пускане, но първоначално беше изпратена по-стара версия на трейлъра, показваща датата 11 ноември. Това скоро беше променено, но потребител вече беше направил екранна снимка на трейлъра с неправилна дата.

Има известен дебат относно това дали горното видео е истинско, но добре познат и доверен вътрешен човек Джейсън Шрайер казва в ResetEra, че той също е чул, че датата на пускане е била променена в последния момент. Това би било и причината обявяването на датата да дойде по-късно от очакваното.

Защо се промени датата на излизане на God of War?

Истинската дата на пускане на God of War Ragnarok е само малко по-рано от 11 ноември. Играта ще бъде пусната през същата седмица, на 9 ноември. Не е известно защо датата се е променила, ако разликата е толкова малка.

Прочетете също: „God of War Ragnarok получава тези опции за производителност на PS5“

Популярна теория е, че числото 9 има голямо значение в скандинавската митология, от която Рагнарок черпи много вдъхновение. Например, има деветте царства на Yggdrasil. Освен това Хеймдал има девет майки и Один висеше на Играсил девет дни и нощи, когато се пожертва.

Популярна тема