Нови абонаменти за PS Plus вече са временно безплатни

Съдържание:

Нови абонаменти за PS Plus вече са временно безплатни
Нови абонаменти за PS Plus вече са временно безплатни
Anonim

Вече можете да получите PS Plus Extra и PS Plus Premium напълно безплатно, макар и за ограничен период от време. Ако сега сключите абонамент за един от горните абонаменти чрез PlayStation Store, първите ви седем дни са напълно безплатни. Ако след това оставите абонамента си да продължи, ще трябва да платите за периода на абонамента, който сте избрали.

Когато сключите абонамент, ще бъдете помолени да попълните данни за плащане, но ако анулирате преди края на първата седмица, няма да бъдете таксувани. По този начин можете да се възползвате безплатно от различните предимства на новите абонаменти за една седмица. Офертата не е валидна, ако в момента сте абонат на PS Plus Essential.

С PS Plus Extra имате достъп до услуга, подобна на Game Pass, с игри за PS4 и PS5. PS Plus Premium разширява това до всички видове класически игри от предишни поколения PlayStation. Така че има много, от което можете да избирате в свободните си дни.

Изискайте игрите PS Plus напълно безплатно

С вашата безплатна седмица PS Plus Extra или Premium можете, разбира се, също така да заявите и запазите безплатните PS Plus игри от този месец. Те включват Crash Bandicoot 4, Man of Medan и Arcadegeddon. Можете също така да играете няколко други големи заглавия, стига да се абонирате, включително новата игра Stray, Final Fantasy 7 Remake Intergrade и Marvel's Avengers.

Популярна тема