Horizon Forbidden West Collector's Edition отново в наличност

Съдържание:

Horizon Forbidden West Collector's Edition отново в наличност
Horizon Forbidden West Collector's Edition отново в наличност
Anonim

Horizon Forbidden West е донякъде засенчен от Elden Ring, но следователно не е веднага по-слаба игра. Той е една от най-добрите игри за PS5 за 2022 г. досега и, разбира се, също е малко холандска гордост. Ако сте пропуснали колекционерското издание, все още имате шанс.

Вземете колекционерското издание на bol.com

Това огромно специално издание определено си заслужава да бъде разгледано за големи фенове. Съдържа красива каменна визия, фигурка на Aloy и Tremortusk и малка книга за изкуство. Освен това можете да се насладите на дигитален комикс и саундтрака. Ще намерите това и още, разбира се заедно с играта, в колекционерското издание.

Поръчайте колекционерското издание на Horizon Forbidden West за 269,99 евро

Добро време за колекционери

Между другото, сега е добър момент за търсене на специални издания на игри. Например днес отново се появи огромно издание на Elden Ring, пълно с екстри. Като се има предвид популярността на тази игра, можем да си представим, че все още сте се надявали да я получите.

Предварителните поръчки за God of War Ragnarok също са активни. Тази игра също има Collector's Edition, както и още по-обширно Jotnar Edition. Ако искате да знаете дали има наличност, ние ще я запазим тук за вас.

Популярна тема