Сътрудничество между SEGA и Microsoft не за ексклузивни игри за Xbox

Съдържание:

Сътрудничество между SEGA и Microsoft не за ексклузивни игри за Xbox
Сътрудничество между SEGA и Microsoft не за ексклузивни игри за Xbox
Anonim

Sony и Microsoft бяха заети през последните месеци да привлекат други издатели и разработчици. Например Microsoft естествено придоби Bethesda и Zenimax, което постави началото на цялата надпревара във въоръжаването, а Sony придоби няколко студиа не след дълго.

По-рано този месец Microsoft и SEGA обявиха „стратегическо партньорство“. Очакванията на мнозина бяха, че новите заглавия от японския издател ще бъдат пуснати ексклузивно за конзоли Xbox, но сега се оказва, че това не е вярно.

На фискална среща SEGA даде да се разбере, че двете компании са работили добре в миналото и ще продължат да го правят в бъдеще. Но това не означава, че игрите на SEGA ще бъдат пуснати изключително на Xbox конзоли. Това съобщава VGC.

Какви са супер игрите на SEGA?

По-рано тази година SEGA се насочи към нов тип игра за компанията, Super Game. това означава, че издателят иска да прави игри, които имат голям фокус върху онлайн общността и са много големи като подход.

Ето защо SEGA иска помощта на Microsoft, защото американският технологичен гигант разполага с технологията Azure Cloud, която може да направи мащаба на игрите много по-голям. Поради многото регионални сървъри, забавянето между компютъра или конзолата на играчите и сървъра на играта трябва да бъде значително намалено. Сега просто трябва да изчакаме и да видим какво точно иска да направи SEGA с тази технология.

Популярна тема