Най-добрите игри с отворен свят през 2022 г., които да очакваме с нетърпение

Съдържание:

Най-добрите игри с отворен свят през 2022 г., които да очакваме с нетърпение
Най-добрите игри с отворен свят през 2022 г., които да очакваме с нетърпение
Anonim

За този списък с най-добрите игри с отворен свят за 2022 г., които да очакваме с нетърпение, ние специално изброихме игрите, които действително ще бъдат пуснати през 2022 г. Игрите са официално планирани да бъдат пуснати през 2022 г. Дори и да е само неясна 2022 г., игрите са валидни за този списък, така че нека започнем бързо.

10. Pokemon Legends Arceus

Дата на пускане: 28 януари 2022 г.

Започваме списъка с новото приключение на Pokémon, планирано за началото на 2022 г. Играта се развива стотици години в миналото, преди регионът Sinnoh да е пълен с красиви градове. Играта се развива в ранните дни на създаването на Sinnoh и това обещава, наред с други неща, набор от нови Pokémon.

И все пак далеч не е приключило, защото целият свят също ще бъде преработен. Ще бъде много повече (но не напълно) отворен свят. Приключението в така наречения регион Hisui (преди регионът да стане Sinnoh) обещава много корекции за добре познатата поредица, така че играта бързо се озова в много списъци с желания.

Image
Image

9. Страните на чудесата на малката Тина

Дата на пускане: 25 март 2022 г.

Tiny Tina's Wonderlands също е една от игрите с отворен свят, които не трябва да пропускате през 2022 г. Този път играта в стил Borderlands е изпълнена с магия и особено с Dungeons & Dragons. Това прави играта много подобна на DLC-то, което някога излезе за Borderlands 2 и това е нещо добро.

В края на краищата Tiny Tina's Assault on Dragon's Keep беше най-забавното DLC от пакета благодарение на уникалния си стил. Тази скоростна кутия сега разширява този стил още повече и предлага по-готини среди е точно това, което феновете се надяват да видят. Ако допълнителната магическа механика сега също работи и са включени подобренията на Borderlands 3, това може да бъде само страхотна игра с отворен свят.

Image
Image

8. Dying Light 2

Дата на пускане: 4 февруари 2022 г.

След дълго чакане, 2022 най-накрая е годината, в която се появява Dying Light 2. Играта, която беше отлагана няколко пъти, е амбициозен проект на Techland, разработчикът, който също публикува самата игра. Отлагането винаги е имало основателна причина, защото създателите са включили много амбициозни идеи в играта зад кулисите.

Изглежда, че играта ще бъде голям хит, където изборите определят как изглежда светът на играта и където freerunning трябва да се чувства малко по-добре. Как ще се развие историята, предстои да видим, но Techland изглежда имат голямо доверие и в това. Всеки, който харесва зомбита в отворен свят, трябва да следи за Dying Light 2.

Image
Image

7. Saints Row

Дата на пускане: 25 февруари 2022 г.

Pokémon, Tiny Tina, Dying Light; досега говорим за известни имена и за Saints Row бихте си помислили същото. Това обаче не е съвсем така, защото Saints Row ще получи рестартиране през 2022 г. Играта, която е планирана за пускане на 25 февруари 2022 г., обещава отново да предложи отворен свят, но с нов облик.

Поредицата вече няма да бъде представяна като голяма пародия на Grand Theft Auto. За новата част разработчикът Volition иска да придаде свой собствен привкус на поредицата, като избере уникална обстановка. За целта е избрана нова обстановка, в която войната между различни банди връща фокуса.

Image
Image

6. Redfall

Дата на издаване: лято 2022

Точно извън челната петица е Redfall, чисто новата игра с отворен свят от Arkane Texas, която е планирана да бъде пусната следващото лято. Този кооперативен шутър от отворен свят обещава много смърт и разрушения, защото вампирите трябва да бъдат унищожени с всички сили. Ако предпочитате да правите това сами, това също е само опция.

Това, което можете да очаквате, е една от първите, истински игри с отворен свят от следващо поколение. Играта се разработва само за PC и Xbox Series X/S. Основното за това е, че най-добрите качества на Arkane под формата на дълбоко изграждане на света и ексцентрична механика са централни.

Image
Image

5. Наследство на Хогуортс

Дата на издаване: 2022

Феновете на Хари Потър от години се молеха за нова игра от поредицата с размер AAA и това заглавие най-накрая е в графика през 2022 г. Става въпрос за Hogwarts Legacy, игра на Хари Потър с отворен свят, в която играчът определя как да изглежда неговото приключение в известното магическо училище. Искате ли да бъдете лоялен Хафълпаф или предпочитате да носите гордата емблема на лъва на Хари и неговите приятели?

В Hogwarts Legacy можете сами да направите този избор. Играта обещава да бъде голямо приключение, което се развива много преди училищната кариера на Хари. За съжаление, в момента не знаем много повече подробности от това, освен че студиото зад Disney Infinity работи по играта. Дали това е добър или лош знак, остава да видим, но феновете със сигурност очакват с нетърпение заглавието на Hogarts от отворен свят.

Image
Image

4. Horizon Forbidden West

Дата на пускане: 18 февруари 2022 г.

Точно след подиума, Horizon Forbidden West завършва на четвърто място в нашия списък с най-добрите игри с отворен свят през 2022 г., които да очакваме с нетърпение. Това е играта, която феновете на PlayStation очакват с нетърпение от представянето на PS5. Това отчасти се дължи на подобренията, които холандското студио изглежда добавя. Успешният нов IP често се подобрява малко във втора част.

Анимации, битки и може би дори дизайна на света, когато става въпрос за това, което можете да откриете. От първите два аспекта PlayStation вече показа редица неща, които феновете само блеснаха. Ще направи ли Horizon Forbidden West толкова стъпки, колкото скокът между Assassin's Creed и втората му част? Това е спорно, но разбира се е възможно играта да бъде обсипана с много ентусиазъм.

Image
Image

3. Elden Ring

Дата на пускане: 25 февруари 2022 г.

Бронзът в този списък с най-добрите игри с отворен свят през 2022 г., които да очакваме с нетърпение, отива при Elden Ring. Това е първият път, когато From Software използва отворен свят за своите игри и това обещава да бъде голяма стъпка. Хидетака Миязаки нарича дизайна на Elden Ring естествена стъпка за студиото и това просто излъчва увереност.

Фактът, че има сътрудничество с Джордж Р. Р. Мартин също гарантира, че много фенове очакват играта с нетърпение. Знанието, една от силните страни на From Software, изглежда само се задълбочава. Любителите на фентъзито не трябва да пропускат тази игра с отворен свят, въпреки че битката може да бъде предизвикателна в началото.

След като преминете през битката със света, повечето игри на From Software ще ви отведат до скъпоценен камък на игра. Това не изглежда да се променя за Elden Ring. Ако вярваме на феновете, това лесно може да се превърне в най-доброто заглавие на студиото!

Image
Image

2. Starfield

Дата на пускане: 11 ноември 2022 г.

За първи път от 25 години Bethesda Game Studios всъщност започва с ново IP. Starfield е името на новата игра от най-доброто студио на Bethesda. Заглавието се развива в космоса и изглежда, че предлага отворен свят, но на множество планети.

Следователно пресечната точка на The Elder Scrolls и Fallout в космоса е музика за ушите на много фенове. Датата на излизане все още е малко несигурна, тъй като играта е планирана за доста късно през 2022 г. Ако това не се случи, Skyrim в космоса със сигурност ще бъде една от най-добрите игри с отворен свят през 2022 г., която да държите под око.

Image
Image

1. The Legend of Zelda Дъхът на дивата природа 2

Дата на издаване: 2022

Очевидно приключваме с играта с отворен свят, за която феновете умират от 2019 г. Това е The Legend of Zelda Breath of the Wild 2, продължението на една от най-обичаните игри с отворен свят през последното десетилетие. Към днешна дата феновете все още намират нови възможности в Breath of the Wild и това само кара много хора да очакват с нетърпение втората част.

Фактът, че втората част е директно продължение, е и първата в основната поредица от приключенията на Зелда и Линк. За да направи нововъведение, Nintendo изглежда е избрала да остави част от играта да се развива във въздуха, стъпка, която изглежда много харесвана от много хора.

Засега все още има известна несигурност около датата на излизане на The Legend of Zelda Breath of the Wild. Играта е планирана, но Nintendo няма нищо против да отложи игрите. Според философията на компанията, една отложена игра може да стане само по-добра, така че ние тайно правим малък удар, когато става въпрос за най-добрата игра с отворен свят през 2022 г., която да очакваме с нетърпение.

Популярна тема