Всичко, което трябва да знаете за Halo Infinite мултиплейър

Съдържание:

Всичко, което трябва да знаете за Halo Infinite мултиплейър
Всичко, което трябва да знаете за Halo Infinite мултиплейър
Anonim

Halo Infinite е голямото завръщане на 343 Industries, студиото, което пое серията Halo на Bungie. След известна критика към петата част, шестата от поредицата трябва да се превърне в magnus opus, който обединява фен базата на Halo. В същото време това трябва да постави началото на нова ера за поредицата шутъри както за феновете, които за първи път влизат, така и за новите играчи.

Мултиплейърът Halo Infinite е за стари и нови

Halo Infinite следователно е чисто нова отправна точка за серията шутъри от първо лице. С подхода за безплатна игра мултиплейърът на Halo Infinite е по-достъпен от всякога. Всеки, който се интересува от шутъра, може да играе играта безплатно и безплатно. Поне мултиплейърът е безплатен.

В мултиплейъра има набор от съдържание, с което можете да започнете веднага. Има десет карти за състезание. Начините, по които след това влизате в битката, могат да бъдат разделени на два режима: Big Team Battle и Arena. С последния имате седем режима, в които играете с по-малки групи от 4 срещу 4, докато има четири режима на Big Team Battle.

Image
Image

В мултиплейъра Halo Infinite можете да играете със следните режими:

Арена Голяма отборна битка
Изтощение Улавяне на флага
Улавяне на флага Убиец
Елиминиране Запаси
Fiesta Пълен контрол
Чудат
Убиец
Укрепления

Halo Infinite на Xbox Series X/S, PC и Xbox One

Можете да играете този мултиплейър на редица платформи Xbox и това също е безплатно. Играта работи на новите Xbox Series X и Series S, но също и на Xbox One. Така че, ако все още не сте преминали към хардуер от следващо поколение, все още можете да се насладите на Halo Infinite.

В допълнение можете просто да започнете с Halo Infinite на компютър. Най-доброто от всичко е, че можете да играете заедно с приятели, независимо от вашата платформа. Halo Infinite мултиплейър има крос-платформена поддръжка. На всяка платформа, където можете да играете Halo Infinite, можете да играете заедно с приятелите си и просто да вземете напредъка си със себе си, в случай че превключите между компютър и Xbox Series X например.

Image
Image

Кога можете да започнете с Halo Infinite?

Мултиплейърът на Halo Infinite може да се играе веднага. Можете да инсталирате играта директно на избраната от вас платформа и да започнете с любимите си режими. Но не спира дотук.

През месеците след пускането си, мултиплейърът на Halo Infinite ще включва множество събития. Например, първият сезон на мултиплейъра на Halo Infinite, наречен Heroes of Reach, вече е в ход. Още няколко събития ще се проведат през този сезон, който ще продължи до май 2022 г.343 Industries също така редовно ще предоставя нови режими на Halo Infinite мултиплейър. Например три нови мултиплейър режима ще бъдат добавени преди края на годината.

Halo Infinite има боен пропуск

Фактът, че Halo Infinite работи със сезони, също означава, че има Battle Pass в Halo Infinite. Това се предлага отделно и ви дава достъп до обширна стълба от 100 стъпала, които можете да изкачвате, докато играете. След това отключва множество козметични надстройки, които са изцяло посветени на Halo Reach.

За разлика от други игри, ще продължите да имате Battle Pass Halo Infinite за сезон 1 до края на сезона. Можете да построите моста месеци или дори години след края на сезона, за да отключите всичко в бойния пропуск. По този начин можете да се наслаждавате на бойния пропуск за всеки сезон за дълго време, въпреки че всеки боен пропуск струва около 10 евро.

Любопитни ли сте за мултиплейъра Halo Infinite? Елате и играйте мултиплейър с нас този петък и събота вечер. Предаваме на живо играта две вечери в Twitch канала на XGN и не искате да я пропускате. Така че елате и играйте Halo Infinite с нас!

Тази статия е в сътрудничество с Microsoft.

Популярна тема