Graphics Xbox Cloud Gaming получава подобрение в Microsoft Edge

Съдържание:

Graphics Xbox Cloud Gaming получава подобрение в Microsoft Edge
Graphics Xbox Cloud Gaming получава подобрение в Microsoft Edge
Anonim

Microsoft обяви в публикация в блог, че Xbox Cloud Gaming получава Clairety Boost в браузъра Microsoft Edge. Увеличението ще даде на Xbox Cloud Gaming „серия от подобрения в мащабирането от страна на клиента за подобряване на визуалното качество на видео потока.“

Clarity Boost в момента е наличен само през браузъра Microsoft Edge Canary. Това е версия на Edge, която Microsoft често използва за тестване на нови функции. Според Microsoft усилването ще бъде достъпно за всеки потребител на Microsoft Edge от 2022 г.

За да изпробвате Clarity Boost, трябва да изтеглите Microsoft Edge Canary и версия 96. Използвайте 0.1033.0 или по-висока. За да включите след това Clairty, отидете на www.xbox.com/play, влезте и започнете игра. В менюто с действия вече можете да активирате Clarity Boost за по-добра графика във вашата игра.

Предимства на Xbox Cloud Gaming

Cloud Gaming гарантира, че можете да играете игри от следващо поколение със същото качество на различни конзоли. Това е възможно, защото с Cloud Gaming игрите се предават поточно, вместо игрите да се изпълняват на хардуера на конзолата. Вече бяха пуснати редица игри, които са достъпни само за Xbox Series X/S, с Cloud Gaming можете също да играете тези игри на Xbox One, така че не е задължително да купувате нова конзола.

Популярна тема