Топ 10 на най-добрите игри за 2021 г. според Luuc ten Velde

Съдържание:

Топ 10 на най-добрите игри за 2021 г. според Luuc ten Velde
Топ 10 на най-добрите игри за 2021 г. според Luuc ten Velde
Anonim

В този списък с най-добрите игри за 2021 г. долуподписаният поставя десетте игри, на които не можа да се насити тази година. Въпреки че знам, че някои заглавия имат недостатъци, просто не можех да ги отхвърля. Всички със сигурност ще имат заглавия тази година, на които все още се наслаждават напълно след десетки часове. Кажете ми в коментарите кои игри са любимите ви за годината!

10. Far Cry 6

Започваме този списък с Far Cry 6, най-новата игра с отворен свят от Ubisoft. Бях колеблив в очакване на тази игра, но с наближаването на излизането започнах да се вълнувам от играта. Бях особено колеблив, защото играта не изглеждаше много променена, нещо, което беше необходимо според мен.

В крайна сметка това се случи в различни области, но не винаги добре. Резултатът е много забавна игра, която за съжаление страда твърде много от болестта на Ubisoft. Акцентът върху колекционирането само се увеличава, което разтяга играта ненужно, докато историята е наистина страхотна и е прекрасно да се стреля в Yara.

Image
Image

9. Кена: Мостът на духовете

Kena Bridge of Spirits е впечатляваща игра. Това е, ако знаете, че играта е направена от независимо студио и че това е първата игра, която студиото някога е направило. Тогава графичното великолепие изведнъж става много по-впечатляващо и като играч вие бързо прощавате донякъде простите аспекти на играта.

Под това имам предвид основно дизайна на Kena Bridge of Spirits. Това напомня на игрите от PS2 поколението, въпреки че аз лично нямах нищо против. Играта се играе чудесно и само ме кара да чакам с нетърпение следващата игра от Amber Lab.

Image
Image

8. Връщане

Returnal е играта, която ме занимаваше психически тази година. Тайнственият свят ме грабна от първия момент и не ме пускаше. И все пак самият геймплей ме занимаваше толкова дълго. Housemarque успя да създаде игра, която играе феноменално.

Там, където разработчикът винаги е знаел как цикълът на игра може да обвърже играчите, студиото сега го прави и в 3D свят. Резултатът е игра, която просто играе страхотно, но понякога разчита твърде много на късмета. Понякога последното може да ви разочарова и играта е едва осма в моя списък.

Image
Image

7. Ghost of Tsushima Режисьорска версия

Обновената версия на Ghost of Tsushima Director's Cut е изненадващо ниско в моя списък. Ghost of Tsushima без съмнение е най-добрата игра, която съм играл тази година, но разбира се играта първоначално излезе миналата година. Тази година взех играта за първи път, след което направих и преглед на Ghost of Tsushima Director's Cut.

Разширението на историята чрез остров Ики е фантастично, както и режимът за мултиплейър Legends, но за съжаление не мога да поставя играта по-високо в списъка си. В края на краищата, това е игра, в която най-много забавление се получава от света и историята, която вече беше достъпна миналата година. Все пак DLC (и подобренията на PS5) са толкова добри, че играта не спечели нищо друго освен място в моя списък.

Image
Image

6. Pokemon Brilliant Diamond

Регионът Sinnoh е любимият ми регион в света на Pokémon, така че Pokémon Diamond & Pearl са любимите ми игри Pokémon. Затова се раждат римейкове на любимите ми заглавия и въпреки многото пропуснати възможности, играта е високо в моя списък. Въпреки това, поради пропуснатите възможности (по-добър арт стил, липсващи части от Pokémon Platinum) играта попада малко извън моите топ 5.

И все пак вече съм вложил повече от 50 часа във второто си изиграване и далеч не съм приключил. Римейките правят точно това, което трябва да правят, а именно да дадат ново, по-добро място за игра на тези (в моите очи) класики. Като фен на Pokémon не мога да искам повече, въпреки че бях доста критичен към играта в моя преглед.

Image
Image

5. Ratchet & Clank Rift Apart

Който и да ме попита миналата година коя игра ще ми бъде номер едно, щеше да ме чуе да говоря за Ratchet & Clank Rift Apart. Това ново екшън заглавие от Insomniac Games като че ли проби нова почва и предложи напълно ново изживяване чрез нови техники, които бяха възможни на PS5. Тези очаквания бяха частично оправдани, което направи играта малко разочароваща според мен.

Това се дължи главно на кратката продължителност на играта, въпреки че очакванията ми може би бяха твърде високи. Все пак, петата в списъка ми с най-добрите игри за 2021 г. все още е много добра и наистина ми хареса играта. Ако все още не сте играли тази ексклузивна игра за PS5, съветвам ви да изчакате, докато цената падне малко по-ниска, защото със сигурност е страхотно изживяване.

Image
Image

4. Halo Infinite

Изобщо не харесвам Halo. Преди Halo Infinite се опитах да газя краката си в това езерце няколко пъти, но никога не привличаше вниманието ми. Все пак Halo Infinite успя да ме спечели благодарение на своя пристрастяващ мултиплейър.

Геймплеят на Halo Infinite отнема известно време, за да свикнете, но след това играе толкова чудесно. Това се превръща и в кампанията, която ми харесва да играя и която ме държи постоянно заинтересована от малко по-отворения свят. Обичам да се губя в Zeta Halo и просто да откривам света и да се забавлявам, докато го правя!

Image
Image

3. Deathloop

След години на пренебрегване на игрите на Arkane Studios, Deathloop ме взриви тази година. Тази екшън-приключенска игра умело ме накара да играя, като постоянно ме дърпаше за ръкава по умен начин. Събирането на информация е ключът към успеха в Deathloop и вие постоянно я събирате.

Добавете към това невероятно забавен цикъл на игра, който смесва страхотни сили с добра пушка (или други оръжия) и ще имате щастлив клиент в мен. И все пак интересният свят и страхотната история са това, което ме държи постоянно зает. Свободата на избор може да е по-малка, отколкото играта иска да повярвате, и краят е малко странен, но това не отнема от факта, че Deathloop е фантастичен.

Image
Image

2. Marvel's Guardians of the Galaxy

Още от разкриването на Guardians of the Galaxy на Marvel знаех, че тази игра ще бъде нещо специално. Нещо вътре в мен каза, че тази игра ще бъде страхотна и съм толкова щастлив, че Guardians of the Galaxy на Marvel всъщност е страхотна игра. Красива история от Eidos Montreal, която се фокусира върху самите Пазители, направи тези мои любими Пазители.

Като мега-фен на MCU, това е невероятно умно, но е лесно за обяснение. Играта смесва геймплея на Uncharted със сос Marvel. Добавете към това невероятно страхотен саундтрак и това с право е една от любимите ми игри за годината.

Image
Image

1. Отнема две

Трябва да измислите една адска игра, ако искате да запазите страхотна игра на Marvel от трона в моя списък с най-добрите игри на 2021 г. It Takes Two го прави феноменално с красиво приключение, което прави аз от началото до края. И това, докато играех играта с нашия Роланд Янсен.

С кокошка до мен можех само да се забавлявам и седях да си играя с усмивка на лицето. Постоянно бях изумен от геймплея, който продължаваше да се движи в нова посока. Това в комбинация с различни нива, които само креативен мозък като Йозеф Фарес може да измисли, и резултатът е красиво заглавие, което всеки трябва да играе.

Докато миналата година The Last of Us Part II показа, че игрите могат да бъдат произведение на изкуството, It Takes Two прави точно обратното. It Takes Two показва, че игрите са за всеки, където творците могат да сбъднат мечтите си необезпокоявани и че играта заедно може да бъде толкова невероятно ценна. Игрите са за забавление и тази година според мен няма игра, която да показва това по-добре от It Takes Two.

Поред най-доброто от 2021 г. за вас

Сега, когато 2021 г. е към края си, е време да погледнем отново назад. Тази година XGN прави точно това с набор от статии за най-доброто от 2021 г.! Очаквайте нови списъци с най-доброто от това, което ни донесе 2021 г.!

Популярна тема