Абонаментна услуга Ubisoft+ идва и за конзолите Xbox

Съдържание:

Абонаментна услуга Ubisoft+ идва и за конзолите Xbox
Абонаментна услуга Ubisoft+ идва и за конзолите Xbox
Anonim

Ubisoft обяви, че услугата за абонамент на Ubisoft ще бъде достъпна за конзолите Xbox. Първоначално стартирана за компютър, услугата предлага достъп до над 100 заглавия на Ubisoft срещу месечна такса.

Игрите в абонаментната услуга могат да се играят неограничено срещу заплащане. Помислете за нови игри като Assassin's Creed Valhalla, Far Cry 6 и Watch Dogs Legion, но можете да започнете и с по-стари най-добри от каталога на Ubisoft.

Ubisoft+ беше известен преди като Uplay+, но беше преименуван на Ubisoft+ през 2020 г. Заедно с промяната на името, услугата стана достъпна и за Google Stadia и Amazon Luna. Ubisoft+ не е първата абонаментна услуга на трети страни, която излиза за Xbox. Electronic Arts вече направи EA Play достъпен за конзоли.

Все още не е известно кога Ubisoft+ ще бъде достъпен за потребителите на Xbox. Цената на Ubisoft+ все още не е обявена. Абонаментът за компютър струва 15 евро на месец, а абонаментът за компютри и Stadia струва три евро допълнително.

Rainbow Six: Извличане в Xbox Game Pass

В допълнение, Ubisoft обяви също, че шутърът Rainbow Six: Extraction ще бъде добавен към Xbox Game Pass веднага след пускането му. Това се отнася както за Xbox Game Pass Ultimate, така и за PC Game Pass. Rainbow Six: Extraction ще бъде пусната на 20 януари и ще бъде пусната за PlayStation 4 и PlayStation 5. в допълнение към PC и Xbox конзоли

Популярна тема