Възползвайте се от голяма отстъпка за тези игри за Switch, PS5, PS4 и Xbox

Съдържание:

Възползвайте се от голяма отстъпка за тези игри за Switch, PS5, PS4 и Xbox
Възползвайте се от голяма отстъпка за тези игри за Switch, PS5, PS4 и Xbox
Anonim

Hollow Knight

Излизането на Hollow Knight Silksong се очаква с нетърпение и това не е много странно. Първата игра от разработчика Team Cherry беше изключително добре приета и беше една от най-големите изненади на годината.

Hollow Knight заимства някои елементи от франчайза Dark Souls, като загубата на вашите събрани души, когато умрете, но знае как да комбинира това перфектно със силен геймплей и красив арт стил.

Предизвикателната игра на Team Cherry е 2D Metroidvania екшън RPG, където неназован рицар посещава кралството на Hallownest. Светът е паднал само от болест, която е изкривила и направила жителите му немъртви. Работата на Рицаря е да се увери, че Инфекцията унищожава други царства, но това никак не е лесна задача. Имате ли какво е необходимо, за да получите кредитите в Hollow Knight?

Image
Image

Assassin's Creed Valhalla

Едно от големите предстоящи издания всъщност е разширение, а именно Dawn of Ragnarok. Най-голямото самостоятелно приключение е последното DLC за Assassin's Creed Valhalla. Ако все още не сте играли тази игра, добра идея е преди да започнете Dawn of Ragnarok.

В Assassin's Creed Valhalla играчите поемат контрола над Eivor, скандинавски викинг, който решава да замине за Англия с осиновения си брат Сигурд и да основат свое собствено кралство. Просто не е толкова лесно, защото островът вече е пълен със саксонски и скандинавски крале, които не искат да споделят властта си.

За щастие, Eivor е благословен с необходимите умения да се справя с опонентите си и по този начин да събира съюзници. По време на приключението можете също да изследвате всяко кътче на Англия и Норвегия, което ще ви занимава дълго време.

Image
Image

Sakuna: Of Rice and Ruin

Това са добри моменти за любителите на RPG, защото освен Assassin's Creed Valhalla и Hollow Knight, Sakuna: Of Rice and Ruin също се продава. В тази красиво изглеждаща игра играчите влизат в обувките на богинята принцеса Сакуна, която е натоварена със задачата да победи всички чудовища на Острова на демоните и да спаси малка група хора.

Както може да очаквате от това име, Островът на демоните е пълен с врагове, които Сакуна трябва да победи в стила на хак и наклонена черта. В допълнение към унищожаването на чудовища, вие също ще трябва да държите очите си отворени за ресурси, които можете да събирате.

Освен битките, в Sakuna: Of Rice and Ruin вие също трябва да поддържате ферма, където хората могат да живеят и живеят. Толкова много за правене в Sakuna: Or Rice and Ruin и вече можете да спечелите този общ пакет хубаво и евтино.

Image
Image

Just Dance 2022

Любителите на танците се наслаждават на игрите на Ubisoft повече от 12 години. Френският издател издава нова част от поредицата Just Dance всяка година и 2021 г. не е изключение в това отношение с излизането на Just Dance 2022.

Можете да се насладите на 41 различни песни от най-големите изпълнители на момента, като Billie Eilish и Lady Gaga, сами или с приятели. Освен това не се нуждаете от никакви контролери, защото можете просто да използвате вашия смартфон чрез приложението Just Dance, за да проследявате вашите танцови движения. А ако искате да се насладите на още повече песни, можете също да се присъедините към Just Dance Plus за още стотици песни!

Популярна тема