Godfall скоро ще получи версия за Xbox и Steam

Съдържание:

Godfall скоро ще получи версия за Xbox и Steam
Godfall скоро ще получи версия за Xbox и Steam
Anonim

Онези, които все още искат да опитат Godfall, но нямат PlayStation, скоро ще могат да започнат с играта. След като играта послужи като стартово заглавие за PS5 и по-късно се появи и на PS4, сега идва и за конзолите Xbox. Една ексклузивност също приключва на компютъра: играта идва в Steam, след като дълго време беше достъпна само през Epic Games Store.

Версиите на Godfall за Xbox и Steam идват скоро, на 7 април. Това издание е „Ultimate Edition“, което включва предишни DLC. Разширението Ex alted, което ще бъде пуснато в същия ден като Ultimate Edition, също е включено в тази нова версия на играта.

Коя игра е Godfall?

Godfall е разработен от Counterplay Games и публикуван от Gearbox. Играта черпи вдъхновение от лутер шутъра, жанр, с който Gearbox е много познат. Но самата игра не е шутър и се фокусира върху меле атаки. Затова Godfall се описва и като грабител-убивач.

Междувременно Counterplay Games вече работи върху нова игра. За съжаление малко се знае за това. Свободно място от студиото описва играта като кооперативен шутър. Това е нов IP адрес и следователно не е продължение на Godfall.

Популярна тема