Както беше обявена датата на излизане на Dusk Falls

Съдържание:

Както беше обявена датата на излизане на Dusk Falls
Както беше обявена датата на излизане на Dusk Falls
Anonim

На 19 юли ще бъде пусната чисто новата игра As Dusk Falls. Тази игра е за две семейства, които са свързани от около 30 години. Всичко започва през 1998 г. с неуспешен обир в Аризона. Как ще завърши историята зависи от вас.

Играта има много опции за играча да прави избор. След това тези избори влияят на историята, така че можете да преживеете много различни краища. Така че има доста причини да играете играта отново, за да изпитате различните краища.

Гледайте трейлъра на играта, който разкрива датата на излизане по-долу.

Xbox & Bethesda Showcase беше пълен с геймплей

По време на Xbox & Bethesda Games Showcase бяха представени много други игри в допълнение към Starfield. Например Hollow Knight Silksong мина, за да стане ясно, че играта ще може да се играе на Xbox Game Pass от ден 1. Обширен геймплей от Redfall също беше разкрит, както и кадри от нова игра, наречена High on Life.

Също така получихме първи поглед зад кулисите, когато става въпрос за новия Forza Motorsport, като същевременно разкрихме чисто ново заглавие на Minecraft. Става въпрос за Minecraft Legends, нова екшън стратегическа игра. Също така беше разкрита съвсем нова игра Flintlock. Феновете на Diablo 4 също получиха чисто нов геймплей от предстоящата игра на Blizzard.

Също така беше обявено, че феновете на японски игри могат да очакват повече заглавия на Xbox. Например, три любими игри Persona идват в Xbox. Хидео Коджима също накратко обяви, че прави игра за Xbox. И накрая, Obsidian Entertainment също разкри нова игра, наречена Pentiment, която предстои да бъде пусната тази година.

Шоуто завърши с първия геймплей на Starfield. Новото заглавие на Bethesda Game Studios е предвидено за 2023 г. Просто не получихме дата на пускане.

Популярна тема