PS5 Pro и подобрените Xbox Series X и S може да пристигнат най-рано през 2023 г.

Съдържание:

PS5 Pro и подобрените Xbox Series X и S може да пристигнат най-рано през 2023 г.
PS5 Pro и подобрените Xbox Series X и S може да пристигнат най-рано през 2023 г.
Anonim

Още през март се появиха първите истории за възможно пускане на PS5 Pro в края на 2023 г., началото на 2024 г. Тези истории сега изглежда се потвърждават от презентация на китайска компания за електроника TCL. Тази презентация показва хронологията от началото на предишното поколение. PS4 и Xbox One бяха представени през 2013 г., последвани от средното поколение PS4 Pro и Xbox One S/X през 2017 г. Според TCL същото нещо сега ще се случи отново: PS5 и Xbox Series S/X стартират през 2020 г., като PS5 Pro и надграден Xbox Series S/X се очаква да пристигнат в края на 2023 г. или началото на 2024 г.

Вижте тук как можете да спечелите PS5

Според същата презентация, подобрението трябва да е главно в използваната видеокарта, която би била специализирана версия на RX6700XT към RX7700XT, което трябва да позволява UHD-8k изход при честота от 60 или дори 120 Hz. В момента UHD 4k все още е норма, а 8k екрани е почти невъзможно да се получат. Разбира се, много неща могат да се променят за две години.

Image
Image

Първо PS VR2, след това PS5 Pro и Xbox Series S/X +?

Докладите за наследник на настоящите модели PS5 и Xbox Series са донякъде изненадващи. Настоящите модели все още почти не се продават поради световен недостиг на чипове. Sony първо има други планове: работи се усилено по пускането на PS VR2, който трябва да бъде пуснат по-късно тази година. Ако слуховете са верни, можем да очакваме витрина с PS VR2 в близко бъдеще.

С слуховете за наследник на PS5 и Xbox Series, мнозина може да започнат да се чудят дали все още си струва да опитате да купите настоящите модели или да се съсредоточите върху потенциалните наследници.

Засега и Sony, и Microsoft все още държат устата си затворена, ако историите са верни, несъмнено ще чуем повече до края на годината или началото на следващата година.

Популярна тема