Сега твърде малко запаси от Xbox контролери

Съдържание:

Сега твърде малко запаси от Xbox контролери
Сега твърде малко запаси от Xbox контролери
Anonim

От няколко дни има съобщение, че ще има недостиг на контролери. Това вече е потвърдено от самия Xbox. Това се отнася главно за европейския регион, където има недостиг, това включва Холандия, Франция, Германия и Обединеното кралство.

Недостатъците тук се виждат ясно в увеличението на цената, показано в публикация във форум на Resetera. Безжичните контролери все още се предлагат в Америка.

Следователно много магазини се борят с ниски наличности или дори с липса на контролери. Онлайн продавачите също често са без. Поради това понякога виждате контролери за продажба на абсурдна цена, както можете да прочетете в публикацията във форума.

Xbox отговаря на недостига на Xbox контролери

Къде точно идва недостигът от Xbox, обяснява VGC. Xbox: „Знаем, че в момента е трудно да се намери безжичен контролер поради проблеми с инвентара и доставката. В момента работим върху решение за нашите клиенти и партньори възможно най-скоро.“

Какво да направите, ако незабавно имате нужда от Xbox контролер

Ако имате нужда от контролер точно сега, винаги можете да изберете контролер от Xbox Design Lab. Можете да проектирате свой собствен контролер на този уебсайт. Този уебсайт е официална част от Xbox и уебсайтът посочва, че все още трябва да получите своя контролер в рамките на 28 дни.

Популярна тема