Спечелете много привлекателна Marvel Xbox Series X

Съдържание:

Спечелете много привлекателна Marvel Xbox Series X
Спечелете много привлекателна Marvel Xbox Series X
Anonim

Xbox Series X има впечатляващ дизайн, който също е направен малко забавен. Например, конзолата често се сравнява с хладилник, което вече накара Microsoft да пусне хладилник Xbox. Сега Microsoft и Marvel откриха друга прилика: Xbox Series X изглежда като чук.

Вземете Xbox контролер тук

Тъй като говорим за чудо, това разбира се не е кой да е чук, а Mjölnir, чукът на Тор. Xbox раздава конзола под прикритието на това оръжие (в комплект с дръжка) в отговор на предстоящото издание на Thor: Love and Thunder. Участието в раздаването не е трудно.

За да участвате, всичко, което трябва да направите, е да следвате Twitter акаунта на Xbox и да ретуитнете горния туит преди 22 юли с хаштага ThorLoveandThunderXboxSweepstakes. Раздава се само една конзола, така че шансовете ви не са особено големи. Все пак за такава уникална конзола си струва да опитате. Повече подробности за промоцията можете да намерите тук.

Кога ще излезе Thor: Love and Thunder?

За тези, които са го пропуснали: Thor: Love and Thunder скоро ще тръгне по кината. От 6 юли вече можете да се насладите на най-новото приключение на този Avenger. Във филма Тор, Джейн Фостър и Пазителите на Галактиката се сблъскват със злодея Гор, Богът касапин.

Препоръчано: