Ето как можете да си купите PS5 на солидна цена

Съдържание:

Ето как можете да си купите PS5 на солидна цена
Ето как можете да си купите PS5 на солидна цена
Anonim

Закупуването на нова кола разбира се е по-лесно да се каже, отколкото да се направи. Първо, това е ограничено издание на Toyota Yaris GR Sport, което се продава само в Испания. Колата е „уникално“издание на Gran Turismo 7 и е пълна със стикери Gran Turismo. Ако успеете да получите тази кола, ще получите както Gran Turismo 7, така и PS5, за да играете новата състезателна игра.

В допълнение към чисто нова конзола и игра, Toyota раздава и допълнителен контролер и 3-месечен абонамент за PlayStation Plus. Заинтересованите страни трябва да побързат: Toyota Spain продава само 100 екземпляра от специалния автомобил. Ако искате да рискувате, разбира се, трябва също да можете да говорите хубава дума на испански или да имате под ръка Google Translate.

Други начини да спечелите PS5

Второ, не всеки има пари за нова кола просто така. За щастие има друг начин да спечелите PlayStation 5 (и кола): испанското първенство Gran Turismo.

По-рано тази седмица PlayStation пусна своя собствена игра за раздаване, за да получите PS5. За щастие не е необходимо да купувате превозно средство за това, но трябва да потърсите специални кодове.

Gran Turismo 7 ще излезе на 4 март. Тук вече изброихме какви нови функции можете да очаквате в състезателната игра.

Популярна тема