Гласовият чат в Xbox скоро ще бъде достъпен чрез Discord

Съдържание:

Гласовият чат в Xbox скоро ще бъде достъпен чрез Discord
Гласовият чат в Xbox скоро ще бъде достъпен чрез Discord
Anonim

От днес Xbox Insiders могат да тестват функция, която ви позволява да прехвърлите гласово повикване в Discord към вашия Xbox. За да направите това, трябва да свържете акаунта си в Xbox с акаунта си в Discord. Ако сте правили това преди, ще трябва да го направите отново, защото ще трябва да предоставите нови разрешения.

След това можете да се присъедините към гласово повикване в Discord, след което ще видите опцията за прехвърляне на повикването към Xbox конзола. Ако изберете тази опция, приложението Xbox на телефона ви ще се отвори, след което трябва да потвърдите прехвърлянето на разговора. Сега можете да се присъедините към разговора чрез вашия Xbox.

Прочетете също: Интеграцията на Discord е въведена за PlayStation

Звучи малко тромаво, но след като прехвърлите разговора към вашия Xbox, можете да се присъедините към него, сякаш е гласов чат на Xbox. Това означава, че можете да свържете слушалките, които използвате, към вашия Xbox, вместо да се налага да възпроизвеждате звука на Discord през компютър или смартфон. Така че в крайна сметка това е много лесна настройка по отношение на кабели и връзки.

Image
Image

Кога ще се появи функцията за Xbox One и Series X?

Тази нова функция в момента е достъпна само за потребители на Xbox, които участват в програмата Xbox Insiders (за която можете да се регистрирате тук). Чрез тази програма Xbox тества нови функции, преди да станат достъпни за всички конзоли Xbox One, Series X и Series S. Все още не е известно кога всички ще получат новата функция, но обикновено това се случва в рамките на няколко седмици, след като Insiders могат да започнат с нея.

Популярна тема