Актуализацията на Xbox Series X прави конзолата още по-бърза

Съдържание:

Актуализацията на Xbox Series X прави конзолата още по-бърза
Актуализацията на Xbox Series X прави конзолата още по-бърза
Anonim

Работим върху нова актуализация за Xbox Series X и S. Това ще направи конзолите по-бързи, дори и да не става дума за игри. Актуализацията ще осигури по-бързо стартиране на конзолите.

Актуализацията вече е достъпна за някои Xbox Insiders, както беше потвърдено от инженера на Xbox Eden Marie, наред с други. Актуализацията намалява наполовина дължината на анимацията при стартиране, която виждате, когато стартирате своя Xbox, след като е бил напълно изключен. Сега анимацията продължава около 9 секунди, след актуализацията продължава само 4 секунди.

За някои потребители тази актуализация може да не е особено подходяща, тъй като ще видите анимацията само ако конзолата ви не е в режим на незабавно включване. Режимът на незабавно включване консумира повече енергия, отколкото пълното изключване на конзолата между игрите. За тези, които искат да спестят пари или искат да играят екологично, актуализацията е хубав бонус.

Прочетете също: Кои игри идват в Game Pass през август?

Кога ще дойде актуализацията за Series X и Series S?

Както споменахме, актуализацията вече е достъпна само за Xbox Insiders. Не е известно кога новата анимация при стартиране ще бъде разпространена за всички, но обикновено няма да мине много след като Insiders получат актуализация, преди да стане общодостъпна. Може би можем да очакваме по-кратката анимация да съвпадне с наскоро обявената интеграция на Discord.

Популярна тема