Изданието от следващо поколение на GTA V е следващия месец

Съдържание:

Изданието от следващо поколение на GTA V е следващия месец
Изданието от следващо поколение на GTA V е следващия месец
Anonim

Rockstar обявява, че играта ще получи по-добра графика, невероятни 4k при 60 кадъра в секунда. Ще има и по-добро разстояние на изтегляне, детайлни текстури, HDR опция и проследяване на лъчи. В допълнение към тези актуализации ще има и специфични промени за конзолата по ваш избор, като например поддръжка за адаптивните тригери на PS5. Rockstar също казва, че дългите екрани за зареждане, с които GTA V вече е известна, ще бъдат значително съкратени с новата актуализация. Подобрената версия ще бъде пусната на 15 март 2022 г.

Ако всичко върви добре, потребителите на PlayStation 4 и XBox One ще имат опцията да преместят всички свои онлайн и офлайн данни към конзолата от следващо поколение, така че да не се налага да започвате отначало след актуализацията. И двете конзоли ще получат и самостоятелна версия на GTA Online, която ще бъде безплатна за игра за играчи на PlayStation 5 през първите три месеца.

Тази версия ще получи ново съдържание, като гаража на специалната работилница на Хао. Десет превозни средства могат да бъдат подобрени тук. Rockstar не казва в бележките за корекцията дали актуализацията ще струва допълнителни пари, но вероятно няма. За самостоятелната версия, от друга страна, вероятно ще трябва да заложите допълнителни пари.

Кога GTA V най-накрая ще изчезне?

През 2013 г. излезе GTA V и до ден днешен играта е все още изключително популярна. Вече почти няма големи актуализации, но от време на време в играта идва ново съдържание. Тази нова актуализация на конзолата от следващо поколение е най-голямата техническа актуализация, която GTA V ще получи от дълго време. Играта няма да изчезне за момента, тъй като беше най-гледаната игра в Twitch миналата година. Това до голяма степен е свързано с FiveM, спин-оф на GTA V, в който играчите могат да участват в ролева игра.

Препоръчано: