Безплатно надграждане на PS5 за Cyberpunk 2077 не е достъпно за всички

Съдържание:

Безплатно надграждане на PS5 за Cyberpunk 2077 не е достъпно за всички
Безплатно надграждане на PS5 за Cyberpunk 2077 не е достъпно за всички
Anonim

Вече беше ясно, че през този период актуализацията за PS5 и Xbox Series X/S ще бъде пусната за Cyberpunk 2077, но точната дата все още не беше известна. Докато CD Projekt RED не обяви нов мистериозен поток на живо по-рано тази седмица и не стартира версията от следващо поколение по време на събитието.

Играчи, които вече притежават Cyberpunk 2077, могат лесно да надстроят безплатно до версия от следващо поколение. Поне това е намерението. Няколко играчи съобщиха, че не е възможно да надстроите от версията за PS4 до версията за PS5. CD Projekt RED потвърди проблема и съобщи причината в публикация с ЧЗВ.

Има ли решение на проблема?

Проблемът изглежда засяга главно европейските играчи, които са получили физическа версия на Cyberpunk 2077, която не отговаря на регионалния им код. За да заобиколите проблема, е възможно да създадете нов PSN акаунт със същия регион като версията на играта.

Това е просто доста тромаво. Така че да се надяваме скоро CD Projekt RED да предложи друго решение. Тъй като разработчикът вече е наясно с проблема, вече може да се работи върху решение. Във всеки случай това не е добро начало за следващото поколение версия на Cyberpunk 2077.

Популярна тема