Това са най-добрите игри за вкарване сега с отстъпка

Съдържание:

Това са най-добрите игри за вкарване сега с отстъпка
Това са най-добрите игри за вкарване сега с отстъпка
Anonim

Final Fantasy VII Remake

Тази седмица беше добра седмица за феновете на Final Fantasy. Square Enix най-накрая обяви името на втората част на Final Fantasy VII Remake и кога можем да очакваме премиерата. Ако все още не сте играли първата част, сега можете да вземете тази игра евтино.

The Final Fantasy VII Remake е много повече от обикновена графична актуализация. Square Enix възстанови класиката от нулата. Например любимите герои като Cloud, Tifa и Sephiroth изглеждат дори по-красиви, отколкото в анимационния филм Advent Children.

Геймплеят също е напълно преработен. Битките вече не са походови, всичко е в реално време с модифицирана версия на Active Battle System. Все още имате малко време да се борите в играта, тъй като Final Fantasy VII Rebirth няма да излезе до края на 2023 г. А PS5 версията на Final Fantasy VII Remake има още повече съдържание!

Image
Image

Hollow Knight

Феновете на Hollow Knight също могат да се радват. Разработчикът Cherry Point най-накрая показа нещо от Hollow Knight Silksong, дългоочакваното продължение. Все още няма дата на пускане, но играта трябва да бъде пусната в рамките на една година и може да се играе безплатно на Game Pass от първия ден.

Това, че много фенове го очакват с нетърпение, не е изненадващо, защото Hollow Knight е много силно заглавие. В играта вие играете като неназован воин, подобен на насекоми, който пътува до Hallownest. Кралството е паднало поради болест и е пълно с врагове, включително доста предизвикателни босове.

2D страничният скролер разгледа добре игрите Soulsborne на FromSoftware. Не само, че шефовете са предизвикателство, ако умрете, ще уцелите всичките си Geo, валутата на Hallownest. За да си върнете ценностите, ще трябва да победите сянка от себе си на мястото, където сте умрели. Въпреки заимстваната механика, Hollow Knight изглежда като уникално приключение, което определено трябва да играете.

Image
Image

Far Cry 6

Поради тълпите в Шипхол в момента не се препоръчва да отидете на почивка със самолет. За щастие можете да посетите и слънчеви места от собствения си дом. Във Far Cry 6 можете да отидете на почивка на измисления остров Яра, който е силно вдъхновен от Куба.

Въпреки че ваканция е малко голяма дума. Всъщност островът е брутално управляван от Антон 'El Presidente' Кастило (изигран от Джанкарло Еспозито) и той подготвя сина си да поеме властта по-късно.

Местните жители естествено искат да спрат това, така че можете да започнете да създавате хаос в Yara като партизанския боец Dani Rojas. Както сме свикнали от игрите Far Cry, вие получавате цял арсенал на ваше разположение, включително редица нови играчки. Например, можете да носите раница, с която можете да стреляте с минохвъргачка. Няма да кажем не на това!

Image
Image

Assassin's Creed Valhalla

През последните години Ubisoft е известен като издател, който не спира да поддържа своите игри в скоро време. Дори заглавието да не е толкова успешно в началото. С Assassin's Creed Valhalla, Ubisoft отива една крачка напред, тъй като след три големи разширения, играта скоро ще получи и нов, безплатен режим на игра.

Това е всичко в допълнение към огромното количество съдържание, което Assassin's Creed Valhalla вече предлага по подразбиране. В играта влизате в ботушите на викинга Ейвор, който заминава за Англия с осиновения си брат, за да създаде свое собствено кралство. След кървава гражданска война крал Харалд пое цялата власт в родната си страна Норвегия.

Разбира се, имате нужда от подкрепа и така можете да посетите всички краища на Англия, за да се срещнете с благородници и крале. Скоро, разбира се, ще се натъкнете и на мистериозна организация, която иска да поеме контрола и която трябва да бъде спряна. От вас зависи да направите това с брадва или скрито острие.

Популярна тема