Cyberpunk 2077 Пускането на PS5 е възможно през февруари

Съдържание:

Cyberpunk 2077 Пускането на PS5 е възможно през февруари
Cyberpunk 2077 Пускането на PS5 е възможно през февруари
Anonim

В края на 2020 г. излезе Cyberpunk 2077. Играта на CD Projekt RED имаше много проблеми и поради това актуализацията от следващо поколение на играта все още не е пусната. В края на миналата година разработчикът обяви, че пускането на Cyberpunk 2077 за серията Xbox X/S и PlayStation 5 ще бъде през първото тримесечие на 2022 г. Сега PlayStation Game Size откри, че PS5 версията на Cyberpunk 2077 е в неговата база данни. забелязан, заедно с ново изображение на корицата.

Освен това акаунтът добави, че версията от следващо поколение ще бъде пусната между средата на февруари и началото на март. Стартирането по това време би означавало да се състезаваш със заглавия като Horizon Forbidden West и Elden Ring. Известни са малко подробности за версията от следващо поколение, но CD Projekt RED посочи, че тази версия съдържа графични надстройки, които се възползват от потенциала на новите конзоли. Освен това разработчикът каза, че тези системи няма да бъдат революционни подобрения.

Cyberpunk 2077 имаше трудно издание

Новата версия Cyberpunk 2077 ще бъде пусната като самостоятелна игра и ще бъде достъпна безплатно като надстройка за играчи, които вече притежават играта. Когато Cyberpunk 2077 излезе, играта беше критикувана за проблеми с производителността и грешки. Оттогава разработчикът направи няколко актуални корекции и големи надстройки, за да ги коригира.

Популярна тема