Microsoft пуска нови акции на Xbox Series X днес

Съдържание:

Microsoft пуска нови акции на Xbox Series X днес
Microsoft пуска нови акции на Xbox Series X днес
Anonim

Всеки, който все още търси конзола от следващо поколение от Xbox, би било добре да следи Microsoft Store днес. Според потребителите на Budget Gaming, издателят е изпратил имейл, в който се казва, че запасите от Xbox Series X ще бъдат попълнени днес в 18:00 ч. холандско време.

Причината, поради която Xbox Series X отнема толкова време, за да се нормализира, е недостигът на чипове в световен мащаб. Заради коронавируса производството на полупроводникови чипове спря за известно време, докато търсенето се увеличи неимоверно, тъй като всички бяха затворени.

Има и фактът, че Xbox Series X е много популярен. Всъщност, според шефа на Xbox Фил Спенсър, Xbox Series X е най-продаваната конзола на Microsoft досега. Със скорошните придобивания на Microsoft и с това нарастването на Xbox Game Pass, това търсене вероятно само ще расте.

Евтини игри от следващо поколение

Ако не искате да чакате, докато наличността на Xbox Series X или PlayStation 5 най-накрая се възстанови, където също трябва да сте достатъчно бързи, има и друга опция. В крайна сметка, в допълнение към Xbox Series X, Microsoft представи и Xbox Series S, евтина конзола от следващо поколение с малко по-малко мощен хардуер и максимална мощност от 1440p. Това се предлага в много уеб магазини.

Популярна тема