GTA 5 получава три графични настройки на PS5 и Xbox Series X/S

Съдържание:

GTA 5 получава три графични настройки на PS5 и Xbox Series X/S
GTA 5 получава три графични настройки на PS5 и Xbox Series X/S
Anonim

Чрез публикация в блог Rockstar обяви какво можем да очакваме от следващото поколение версия на Grand Theft Auto 5. Играчите могат да се насладят на 4K резолюция, 60 кадъра в секунда и Ray-Tracing. Но това няма да е възможно едновременно.

На PS5 и Xbox Series X/S има три различни графични настройки, от които играчите да избират. На първо място, има Fidelity Mode, който има за цел да представи най-красивите снимки. Този режим има 4K и най-високите графични настройки, но трябва да се задоволите с 30 FPS. Втората опция е Performance Mode, който се фокусира върху производителността на играта. Например честотата на кадрите ще се увеличи до 60 FPS, но 4K ще бъде достигнато чрез мащабиране вместо естествена разделителна способност.

Последната опция е Performance RT, Това е комбинация от втория друг графичен режим. Например, тази настройка има повишена 4K резолюция, 60 кадъра в секунда и Ray-Tracing е включен.

Още подобрения за GTA 5

Без значение коя версия играете, ще се възползвате и от други подобрения. Благодарение на бързия SSD в PS5 и Xbox Series X/S, времето за зареждане е значително по-кратко. Освен това по света ще има повече хора, които се разхождат и шофират, осветлението е подобрено, както и експлозии, анти-алиасинг и други.

Няма да се наложи да чакаме дълго за пускането на версията от следващо поколение на GTA 5. Ремастерът ще бъде пуснат на 15 март за PS5 и Xbox Series X/S.

Популярна тема