Версия от следващо поколение The Witcher 3 отново се забави

Съдържание:

Версия от следващо поколение The Witcher 3 отново се забави
Версия от следващо поколение The Witcher 3 отново се забави
Anonim

Според първоначалните планове трябваше да се сдобием с PS5 и Xbox Series X версията на The Witcher 3 до миналата година. Той беше отложен само за второто тримесечие на тази година. Но сега играта също няма да направи тази дата.

Разработката на новата версия ще бъде поета от самия CD Projekt RED. Първоначално е създаден от Sabre Interactive, които също са разработили Switch порта на играта. Руският клон на Sabre Interactive разработи порта, така че смяната на караула изглежда вероятно свързана с войната, ако не е потвърдена.

Проектът няма да бъде рестартиран напълно. Но тъй като CD Projekt RED все още не е оценил колко работа остава да бъде свършена, играта беше отложена. Все още не е определена нова дата, но трябва да дойде възможно най-скоро.

Какво ще донесе The Witcher 3 на PS5 и Xbox Series X?

По принцип The Witcher 3 на новите конзоли е същата игра, която вече познавате. Можете да го закупите отделно или да изтеглите безплатен ъпгрейд за версия от последно поколение на играта. Ще има и ново съдържание, което черпи вдъхновение от поредицата Netflix.

The Witcher 3 не е единствената игра Witcher, която собствениците на новите конзоли могат да очакват с нетърпение. Наскоро CD Projekt RED потвърди, че се разработва нова игра The Witcher. Не се нарича официално The Witcher 4, тъй като ще започне "нова сага" в историята на Witcher.

Популярна тема