FIFA 22 най-накрая получава кръстосана игра

Съдържание:

FIFA 22 най-накрая получава кръстосана игра
FIFA 22 най-накрая получава кръстосана игра
Anonim

Добавянето на кръстосана игра във FIFA 22 не е незабавно за всички платформи. Това е тест, за да се види колко добре работи кръстосаната игра в играта и как играчите се чувстват относно функцията. EA обяви това чрез публикация в блог.

Кръстосаната игра ще бъде добавена скоро на PlayStation 5, Xbox Series X/S и Google Stadia. Другите платформи няма да получат кръстосана игра за момента и в момента не е ясно дали кръстосаната игра ще бъде добавена на по-късен етап.

Ако играете на платформа, която поддържа кръстосана игра, тя също не може да се използва за всички режими. Ще се поддържат само онлайн сезони и онлайн приятелски срещи, така че няма да можете да играете FUT с играчи на други платформи. EA казва, че е взела съзнателно решение да запази теста ограничен, за да намали шанса за добавяне на проблеми към FIFA 22.

Кръстосана игра от старта във FIFA 23?

Тъй като EA сега тества кръстосана игра с FIFA 22, изглежда, че по-ранен слух се оказва верен. По-рано тази година, добре известният лийкър Том Хендерсън каза, че FIFA 23 ще бъде първата игра от поредицата, която ще получи кръстосана игра. Освен това се съобщава също, че EA ще добави Световната купа за жени към играта и ще има повече лицензи за „големите футболни дивизии“.

Популярна тема