Разкрита е нова версия на The Witcher 3 за PS5 и Xbox Series X

Съдържание:

Разкрита е нова версия на The Witcher 3 за PS5 и Xbox Series X
Разкрита е нова версия на The Witcher 3 за PS5 и Xbox Series X
Anonim

Въпреки че е на седем години, The Witcher 3: Wild Hunt все още се счита за една от най-добрите игри, които можете да играете днес - и ролевата игра с отворен свят все още изглежда графично добре. Но винаги може да бъде малко по-хубаво, защото ще има подобрена версия за PS5 и Xbox Series X/S.

CD Projekt RED обяви версията от следващо поколение преди много време, септември 2020 г., за да бъдем точни, но ремастерът все още не се очертава. Последният период на пускане, поддържан от полското студио, беше Q2 2022, но тази цел се оказа непостижима.

За щастие, компанията най-накрая обяви нова версия за следващото поколение версия на The Witcher 3. CD Projekt RED обяви чрез Twitter, че подобрената игра трябва да бъде пусната през Q4 2022. Надяваме се, че играчите с PS5 или Xbox Series X/S не трябва да чакате повече.

Безплатен ъпгрейд за The Witcher 3

Когато версията от следващо поколение на The Witcher 3: Wild Hunt най-накрая излезе, няма да се налага да плащате за нея. Поне ако вече имате играта на PlayStation 4 или Xbox One. Ще можете да надстроите вашето копие безплатно и да се насладите на подобрената графика и по-високата честота на кадрите. Играчите на компютър също ще могат да се насладят на надстройката, защото тази версия също ще получи новите възможности.

Популярна тема