PS6 вече се разработва в Sony

Съдържание:

PS6 вече се разработва в Sony
PS6 вече се разработва в Sony
Anonim

Мина повече от година и половина от пускането на PlayStation 5, но все още е почти невъзможно да се сдобиете с конзолата от следващо поколение. Случвало се е и преди да има недостиг на конзола след пускане на пазара, като например с Wii, но ситуацията с PlayStation 5 е много екстремна.

Следователно звучи забележително, че Sony вече работи върху PlayStation 6. Поне това става ясно от нова ваканция в LinkedIn от AMD, компанията, която произвежда чипсети за конзолите PlayStation и Xbox. AMD търси инженер за проверка на система върху чип, който ще участва в създаването на чип от следващо поколение за PS6 и следващия Xbox.

Защо да разработваме PS6 вече?

За някои фенове това може да се почувства като удар, след като Sony вече работи върху PS6, докато недостигът на PS5 продължава. Но това не е много странно. Разработването на нова конзола не е малък проект.

Трябва да се разработят нови технологии, какви функции трябва да се добавят и други. Само този процес отне години. Ако прототипът бъде одобрен, копията на PS6 няма да бъдат направени до фабриката. И разбира се, би било хубаво новите конзоли да бъдат лесно достъпни при стартирането.

Популярна тема