Актуализация – Купете PS5? Поръчайте предварително тук

Съдържание:

Актуализация – Купете PS5? Поръчайте предварително тук
Актуализация – Купете PS5? Поръчайте предварително тук
Anonim

Актуализация 92 - Предварителна поръчка в Nedgame

Nedgame отново има наличност. Или по-скоро запасите идват. Вече можете да поръчате пакет от PS5 Disc Edition, Elden Ring, Horizon Forbidden West и Gran Turismo 7 и допълнителен DualSense там. Това трябва да бъде изпратено около 31 август.

Актуализация 91 - Забелязана е нова наличност

В MediaMarkt отново е хит. Нови акции са забелязани в различни клонове. Може да имате късмет, ако се отбиете до близкия до вас магазин. Проверете тук къде могат да бъдат намерени поне нови наличности, където няколко пакета бяха видени на 28 юни.

Актуализация 90 - Нова наличност на PS5 в MediaMarkt

Ако живеете близо до Zwolle и все още нямате PlayStation 5, имате късмет. Нова наличност от конзоли PS5 е доставена на MediaMarkt в града, според потребител на BudgetGaming. Можете да получите конзолата само в пакет с допълнителен контролер, Qware PS5 Starter Kit, Call of Duty Vanguard и 12 месеца PlayStation Plus.

Актуализация 89 - PS5 наличност вече в Nedgame

В Nedgame запасите от PS5 вече са налични. По-конкретно, това се отнася за цифровата версия.

Оригинална публикация по-долу:

В различни уеб магазини новата конзола на Sony вече може да бъде намерена. Там, където вече можете да направите предварителна поръчка за PS5 в някои магазини, други магазини са по-резервирани. Има редица условия за предварителните поръчки. Например, можете да направите предварителна поръчка онлайн в момента или да закупите PS5, ако сте бързи.

Купете PlayStation 5

В допълнение към нормалния вариант на конзолата, беше разкрито и изцяло цифрово издание на PS5. Цената на това е 399 евро, докато стандартният модел струва 499 евро.

Купете PlayStation 5 All Digital Edition

Image
Image

Когато предварителните поръчки в момента са затворени в Nedgame, все още можете да направите предварителна поръчка в Game Mania. За да закупите новата конзола трябва да отидете в магазина и да направите депозит от 50 евро. След това, точно както при Nedgame, ще бъдете поставени в списъка на чакащите.

В зависимост от броя на копията, доставени от Sony, вие ще получите конзолата възможно най-скоро. Също така ще се свържем с вас за това коя конзола искате, нормалната конзола или All Digital PS5.

Съобщения за разкриване на PS5

По време на събитието за представяне на PS5 бяха направени много съобщения. Събрахме преглед с цялата информация за събитието за вас. Също така сме поставили всички игри за PS5 в общ преглед.

Image
Image

Актуализация 88 - Coolblue се завръща с теглене за PS5

Мина много време, откакто Coolblue организира теглене за PS5, но най-накрая отново дойде този момент. Уеб магазинът скоро ще разиграе 1200 копия сред щастливите участници. Разбира се, че трябва да платите за конзолата, ако спечелите.

Актуализация 87 - акциите на bol.com изчезнаха бързо

Нова партида конзоли PS5 беше налична на bol.com за кратко тази сутрин. Това вече беше преди мнозина да имат възможност да направят поръчка. Падането дойде малко преди 8:00 сутринта, ден по-рано от bol.com обикновено.

Актуализация 86 - Нова наличност в MediaMarkt

В MediaMarkt отново е хит. Чрез нова актуализация на DealBytes стана ясно, че MediaMarkt Холандия има нови запаси в различни магазини. В Амстердам, Ротердам и Леуварден можете да спечелите PS5, наред с други неща, ако сте бързи, като отидете до магазина!

Актуализация 85 - Наличност в Game Mania

Изглежда, че Game Mania е получила нова доставка. Twitter акаунтът PS5 Stock Alerts съобщава това. Новите са доставени в магазина, така че ще трябва да се отбиете сами, за да се сдобиете с конзола от следващо поколение.

Актуализация 84 - Нова наличност в MediaMarkt

Има нов спад на запасите от PS5 в MediaMarkt в Холандия. Това става ясно чрез PartsBot. Бързо проверете канала чрез тази връзка, за да видите къде могат да бъдат намерени акциите в момента.

Актуализация 83 - Наличност на PS5 в MediaMarkt Amersfoort

В момента сте в района на Амерсфорт и все още нямате PS5? Тогава трябва да ударите сега! В MediaMarkt Amersfoort има няколко копия на PlayStation 5, готови за закупуване, но трябва да побързате. Редактор от нашия редакторски екип също успя да остави своя отпечатък.

Актуализация 82 - Нова наличност на PS5 в Amazon Германия

Ако сте бързи, все още можете да спечелите PlayStation 5 в Amazon Германия. Уебмагазинът има нова наличност, но изчезнал=изчезнал!

Тази статия е актуализирана на 29 юни 2022 г.

Популярна тема