Коментарът на Viaplay изгоря отново след GP на Унгария

Съдържание:

Коментарът на Viaplay изгоря отново след GP на Унгария
Коментарът на Viaplay изгоря отново след GP на Унгария
Anonim

Гран при на Хонгароринг беше, както обикновено, вълнуващо. В крайна сметка настоящият шампион във Формула 1 Макс Верстапен спечели състезанието, следван от Люис Хамилтън и Джордж Ръсел. И двамата пилоти на Ferrari трябваше да се задоволят с четвъртото и шестото място. Въпреки че състезанието в Унгария осигури някои напрегнати моменти, стрийминг услугата Viaplay отново беше напълно завършена в Twitter.

Поток от заеквания причини не само различно качество на изображението, но и доста заеквания по време на състезанието. Коментарът също трябваше да повярва на туитовете. Коментаторите Нелсън Валкенбург и Мелрой Хемскерк бяха обвинени, наред с други неща, за събаряне на градински порти и хленчене. Господата също не знаеха как да държат шофьорите настрани това състезание.

Не за първи път коментирам потоци на Viaplay

От първия уикенд, в който Viaplay излъчва състезанията от Формула 1 в Холандия, заваляха оплаквания относно качеството на предаванията. Хълцането и дори невъзможността да гледате състезанието изобщо се преглеждат при всяко състезание. Когато Viaplay обеща подобрения преди известно време, това изглежда все още не е приложено в областта на потоците.

Докато състезателният коментар на Viaplay неизменно е хит в Twitter, някои хора, които го виждат в поток тази година, получават комплименти, индиректно или индиректно:

Viaplay се опитва да спечели фенове

В допълнение към подобренията, които Viaplay обещава да приложи, вече е създадена линия за оплаквания. Хората с проблеми или оплаквания относно потоците могат да отидат тук. В допълнение услугата за стрийминг се опитва да привлече фенове на Формула 1 чрез конкурси. Например, вече имаше състезание, че можете да дадете Viaplay безплатно за шест месеца. Сега услугата за стрийминг в сътрудничество с racingnews365 идва с много страхотна промоция. Можете да спечелите татуировка, направена от Макс Верстапен.

Татуировката ще бъде поставена на един фен на Макс Верстапен на 4 септември. Робот ще се татуира по време на Голямата награда на Холандия, веднага щом Макс ускори, с дизайн от приблизително 6x8 см на предмишницата ви. Трябва да сте навършили 21 години и да сте на разположение на 4 септември за промоцията.

Популярна тема