Viaplay анализира Бундеслигата и Висшата лига с бивши топ футболисти от тази седмица

Съдържание:

Viaplay анализира Бундеслигата и Висшата лига с бивши топ футболисти от тази седмица
Viaplay анализира Бундеслигата и Висшата лига с бивши топ футболисти от тази седмица
Anonim

От днес четворката може да се види на всеки международен футболен мач от Висшата лига на Англия и Бундеслигата на Германия. Viaplay ги нае като анализатори за всички програми, свързани с международния футбол. Поразителни имена, защото Де Йонг, Де Бур, Ван 'т Шип и Уинтър играха за Аякс.

Тези четирима господа ще дадат воля на своите анализи на мачовете, но не правете това сами. Viaplay преди това е ангажирал Яп Стам, Седрик ван дер Гун и Саймън Чиомър за международни футболни мачове. В допълнение към водещия, електронния спортист и бивш световен шампион на FIFA, Koen Weijland, те отразяват повече от 60 мача, които Viaplay излъчва всеки кръг.

Много опит за задълбочени анализи във Viaplay

Viaplay несъмнено привлече бившите топ футболисти заради техния опит със спорта. Заедно те вече са изиграли стотици международни мачове и не без успех. Например Van 't Schip и Winter бяха част от холандския национален отбор (1988). Другите господа са играли в различни топ клубове като FC Barcelona (De Boer), Manchester United (Stam), AC Milan (De Jong).

Също така в областта на коучинга има много опит с тези имена. Де Бур е бил преди това национален селекционер на холандския национален отбор, докато Стам е бил треньор на PEC Zwolle и Feyenoord, наред с други. Уинтър на свой ред изведе Аякс до 19 години до победа през 2016 г. и беше помощник-треньор на Аякс при Тен Хаг. Освен това той тренира отбора на Гърция с Van 't Schip до 2021 г.

Още много спортове във Viaplay

Viaplay предлага много повече спортове освен Бундеслигата и Висшата лига. Например, можете да следите PDC дартс в услугата за стрийминг и, разбира се, всички битки на Професионалната бойна лига (PFL) и състезания от Формула 1. Последният спорт ще отсъства известно време, тъй като в момента е лятната ваканция и пилотите се отдават на заслужена почивка. Освен това услугата за стрийминг предлага широка гама от филми и сериали във вашата всекидневна за 13,99 на месец.

Популярна тема